Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Edi Matić ×

Najava • 05.09.2020.

(MFK) Promocija novog romana Edija Matića 'Pop'

U programu Mediteranskog festivala knjige u Splitu, u subota, 5. rujna u 18 sati održat će se promocija novog romana Edija Matića 'Pop'. O romanu će govoriti Marina Vujčić i Edi Matić, a razgovor voditi Tanja Mravak.
Kritika • 20.06.2017.

Edi Matić : Regija stranaca

'Regija stranaca' je roman u kojemu svašta pliva. Od romana pljačke do političkog trilera, od sitnog kriminala do krupnog kriminala, od sitne do krupne korupcije, od geopolitike do teorija zavjere, od povijesti do mitomanije. Ideja je jednostavna: kroz prepoznatljive, transparentne žanrovske forme plasirati nevidljive, zakulisne povijesne i političke istine. Regija pritom postaje središtem svijeta.
Najava • 01.12.2016.

Splitska Bookvica u društvu Edija Matića i Regije stranaca

Na novoj književnoj Bookvici, koja će se održati u četvrtak 1. prosinca u splitskom klubu Quasimodo, gostuje splitski pisac, fotograf i svestrani umjetnik Edi Matić, koji će predstaviti svoj novi, treći po redu roman 'Regija stranaca'. Razgovor s autorom vodit će Korana Serdarević.
Najava • 26.11.2016.

Predstavljanje trećeg romana Edija Matića 'Regija stranaca'

Predstavljanje trećeg romana Edija Matića 'Regija stranaca' održat će se u subotu, 26. studenoga u zagrebačkom Vinyl baru. Kroz Regiju će vas provesti Korana Serdarević, Marina Vujčić, Vesna Tominac Matačić i Edi Matić.
Najava • 12.11.2016.

Vodič kroz događanja na Interliberu: Subota, 12. 11.

U subotu ćemo saznati tko je ovogodišnji dobitnik nagrade OVCA U KUTIJI za najbolju hrvatsku slikovnicu, a svoje će knjige potpisivati: Slavenka Drakulić, Stipe Božić, Kristian Novak, Jasna Horvat, Miro Gavran, Pavao Pavličić, Julijana Matanović, Goran Tribuson, Tomislav Torjanac, Anita Šupe, Milana Vlaović, Edi Matić, Davor Mandić...