Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Edi Matić ×

Najava • 15.03.2024.

Predstavljanje zbirke poezije 'Neke riječi ne stanu u pjesmu' Edija Matića

Predstavljanje zbirke poezije 'Neke riječi ne stanu u pjesmu' Edija Matića održat će se 15. ožujka u Gradskoj knjižnici Marka Marulića u Splitu. Predstavljanje zbirke moderirat će književnica Slobodanka Boba Đuderija, a u programu će, uz autora Edija Matića, sudjelovati Bartul Vlahović i Sonja Šumić, predstavnici Naklade Fragment.
Vijest • 09.05.2023.

Edi Matić je novi predsjednik Hrvatskog društva pisaca

Na Izbornoj skupštini Hrvatskog društva pisaca održanoj u subotu, 6. svibnja 2023. izabrani su novi članovi Predsjedništva, Upravnog odbora i Etičkog povjerenstva HDP-a na mandat od četiri godine. Novi predsjednik HDP-a je Edi Matić, potpredsjednica Društva je Dorta Jagić, a potpredsjednik za međunarodnu suradnju Ivan Sršen.
Najava • 05.09.2020.

(MFK) Promocija novog romana Edija Matića 'Pop'

U programu Mediteranskog festivala knjige u Splitu, u subota, 5. rujna u 18 sati održat će se promocija novog romana Edija Matića 'Pop'. O romanu će govoriti Marina Vujčić i Edi Matić, a razgovor voditi Tanja Mravak.
Kritika • 20.06.2017.

Edi Matić : Regija stranaca

'Regija stranaca' je roman u kojemu svašta pliva. Od romana pljačke do političkog trilera, od sitnog kriminala do krupnog kriminala, od sitne do krupne korupcije, od geopolitike do teorija zavjere, od povijesti do mitomanije. Ideja je jednostavna: kroz prepoznatljive, transparentne žanrovske forme plasirati nevidljive, zakulisne povijesne i političke istine. Regija pritom postaje središtem svijeta.
Najava • 01.12.2016.

Splitska Bookvica u društvu Edija Matića i Regije stranaca

Na novoj književnoj Bookvici, koja će se održati u četvrtak 1. prosinca u splitskom klubu Quasimodo, gostuje splitski pisac, fotograf i svestrani umjetnik Edi Matić, koji će predstaviti svoj novi, treći po redu roman 'Regija stranaca'. Razgovor s autorom vodit će Korana Serdarević.