Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 08.11.2006.

PROMOCIJA: Hladno pivo - biografija
Održava se
08.11.2006.

Danas, 8. studenoga 2006. u 18 sati na Interliberu će se održati promocija dugoočekivane biografija našeg trenutačno najboljeg i najpopularnijeg rock benda - Hladno pivo, autora Aleksandra Dragaša pod nazivom «Trening za umiranje: Hladno pivo - biografija».

Promocija će se održati na Profilovom štandu, u paviljonu 5, štand 1d, a knjigu će, uz autora, predstaviti kompletan band te nova Profilova urednička zvijezda, Stjepan Ravić.

Iako autor, rock-kritičar Aleksandar Dragaš, već na samom početku knjige navodi da ne teži za tim da bude književnik, njegova biografija u kojoj vrlo vješto isprepliće svoje vlastito odrastanje i glazbeno sazrijevanje od klinca iz zagrebačkog predgrađa do pozicije jednog od vodećih hrvatskih rock-kritičara s glazbenim «odrastanjem» Hladnog piva od anonimnog punk banda iz Gajnica pa do mjesta jednog od najvećih rock bendova koje smo ikad imali, zasigurno je zanimljivija od većine domaćih proznih uradaka. Iako su kvalitetom zasigurno već odavno na samom vrhu domaće pop-rock scene, Hladno pivo moralo je prijeći zaista trnovit put prepun mukotrpnog rada i odricanja da bi uživalo popularnost kakvu danas ima, tako da bi ova knjiga mogla poslužiti i kao svojevrstan vodič kako osnovati svoj band – i preživjeti! A to je Hladnom pivu, unatoč svemu, na kraju i uspjelo...

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –