Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 19.12.2016.

Promocija knjiga Daniele Uzelac 'Put boginje – Buđenje boginje'
Održava se
21.12.2016. u 18h

Promocija knjiga Daniele Uzelac "Put boginje – Buđenje boginje" (Beletra, 2016) održat će se u srijedu 21. prosinca u 18 sati u Knjižari i galeriji Adamić u Opatiji (Maršala Tita 64).

Autoricu predstavlja Sandra Pocrnić Mlakar.

Knjiga "Put boginje – Buđenje boginje" izbor je postova bloga i Facebook stranice istoimenog naziva koje autorica uređuje od 2013. godine. Na stranici Put Boginje autorica svakodnevno piše o unutarnjem putovanju prema iskonskoj ženstvenosti, svijesti i spolnosti, mudrosti prirode i novoj paradigmi odnosa.

Iz svijeta u kojem nema dovoljno za sve i samo najbolji dobiva nagradu, "Put boginje" otvara vrata u svijet obilja u kojem je svakome dostupno sve što želi. Ne treba više nikamo žuriti jer "nema se kamo stići". Sve je ovdje i sve je sad, a svijet uskraćivanja od svijeta obilja dijeli samo jedna misao. Jednostavnost i mudrost te poruke oslobađajuća je za sve. Nema sukoba, pohlepe niti otimanja, nitko nikome ne može uskratiti njegov put duhovnog razvoja. Veličina je i inovacija "Puta boginje" u tome što budi ženski princip srca, tolerancije, velikodušnosti i darivanja kako bi se ponovno uspostavila ravnoteža s dosad prevladavajućim muškim načelom.

Daniela Uzelac

Put boginje : Buđenje boginje

  • Beletra 09/2016.
  • 200 str., meki uvez
  • ISBN 9789535918516
  • Cijena 90.00 kn

'Nova slika o tebi - to si ti ostvarena u punom potencijalu', upućuje nas 'Buđenje boginje', prva knjiga serije 'Put Boginje'. Stvaranje takve slike traži maštu, razigranost i kreativnost, a kvalitete te slike mogu se nabaviti u svakom nebeskom supermarketu. Ima ih bezbroj, besplatne su i svuda dostupne: ljepota, zdravlje, radost, ljubav, ženstvenost, senzualnost, smirenost, sigurnost, nepovredivost, jasnoća, mudrost… Uzmi što trebaš i koliko želiš!

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –