Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 06.03.2019.

Predstavljanje treće knjige iz serijala Put boginje Daniele Uzelac - Div i diva
Održava se
08.03.2019. u 18h

Predstavljanje treće knjige iz serijala Put boginje Daniele Uzelac Div i diva (Beletra, 2019) održat će se na Dan žena, 8. ožujka u 18 sati u knjižari Hoću knjigu Megastore u Zagrebu (Bogovićeva 7).

Knjiga će se predstaviti kroz razgovor o odnosu između muškog i ženskog principa te svijetle i tamne strane ženskog bića. U razgovoru s autoricom sudjelovat će Alis Marić, vlasnica mreže Čitaj knjigu, Nadja Skazlić, voditeljica programa Novi život, nova ja i Olivera Ćirković nekadašnja šefica međunarodne razbojničke organizacije Pink Panter. 

Moderatorica je urednica knjige Sandra Pocrnić Mlakar. 

Nakon prve knjige „Buđenje boginje“ i druge „Ritam boginje“, trećom knjigom „Div i Diva“ Put boginje nastavlja se udvoje razmjenom energija, vibracija i inspiracija između dva bića snažne polarnosti. Div i diva gledaju dalje od onoga što se može vidjeti i hrabro prevladavaju unutarnje i vanjske prepreke te postaju više od onoga što su bili, obogaćujući svijet svojim darom i primjerom. U trećoj knjizi Puta boginje „Div i diva“ u središtu pažnje je ljubavni odnos između dvaju bića duboke ženstvenosti i muževnosti te njihova razmjena energija, vibracija i inspiracija. 

Na predstavljanju u Magastoreu sve tri knjige Puta boginje bit će ponuđene uz promotivni popust. 

Daniela Uzelac

Put boginje 3 : Div i diva

  • Beletra 02/2019.
  • 214 str., meki uvez
  • ISBN 9789532809109
  • Cijena 90.00 kn

U trećoj knjizi Puta boginje 'Div i diva' Daniele Uzelac u središtu pažnje je ljubavni odnos između dvaju bića duboke ženstvenosti i muževnosti te njihova razmjena energija, vibracija i inspiracija. Div i diva gledaju dalje od onoga što se može vidjeti i hrabro prevladavaju unutarnje i vanjske prepreke obogaćuju svijet svojim darom i primjerom.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –