Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 04.11.2019.

Promocija knjige Igora Rudana 'U zemlji klanova'
Održava se
04.11.2019. u 19h

Promocija nove knjige Igora Rudana "U zemlji klanova: Razmišljanja o prilagodbi u 21. stoljeću" (Naklada Ljevak, 2019) održat će se u ponedjeljak 4. studenog u 19 sati u Restoranu Kluba književnika u Zagrebu (Trg bana Jelačića, 7/1).

Sudjeluju: Igor Rudan, Dražen Pulanić i Branko Cindro. Moderira: Mirna Rudan Lisak.
 
Nakon iznimnog prijema koji su u najšire publike već imale knjige "Točna boja neba" i "Zao zrak" osvrnuvši se na napredak moderne znanosti i medicine, naš poznati znanstvenik Igor Rudan nastavlja svoju seriju popularnoznanstvenih knjiga o 21. stoljeću. Naslov treće knjige – "U zemlji klanova: Razmišljanja o prilagodbi u 21. stoljeću" – aludira na njegovu drugu domovinu, Škotsku, gdje je član Kraljevskog društva u Edinburghu i direktor Centra za globalno zdravlje te jedan od najcitiranijih znanstvenika svijeta. Knjiga donosi i dodatne kratke priče i crtice iz života znanstvenika emigranta kao i eseje o gorućim pitanjima 21. stoljeća. 

Igor Rudan

U zemlji klanova : Razmišljanja o prilagodbi u 21. stoljeću

  • Naklada Ljevak 10/2019.
  • 356 str., meki uvez
  • ISBN 9789533553146

Nakon iznimnog prijema koji su u najšire publike već imale knjige 'Točna boja neba' i 'Zao zrak' osvrnuvši se na napredak moderne znanosti i medicine, naš poznati znanstvenik Igor Rudan nastavlja svoju seriju popularnoznanstvenih knjiga o 21. stoljeću. Knjiga donosi i dodatne kratke priče i crtice iz života znanstvenika emigranta kao i eseje o gorućim pitanjima 21. stoljeća.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –