Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 02.07.2020.

Promocija knjige Jadranke Kosor 'Premijerka: Zapisci one koja nije htjela biti zapisničarka'
Održava se
06.07.2020. u 19h

Promocija knjige Jadranke Kosor "Premijerka: Zapisci one koja nije htjela biti zapisničarka" (Naklada Ljevak, 2020.) održat će se u ponedjeljak 6. srpnja u 19 sati u Velikoj dvorani Novinarskog doma u Zagrebu (Perkovčeva 2), kada će knjiga premijerno ugledati svjetlo dana.
  
Na promociji će sudjelovati: Jadranka Kosor, Žarko Puhovski, Sonja Šarunić, Mirko Galić, Zoran Komar i Velimir Visković, urednik knjige.
 
U ovoj knjizi Jadranka Kosor potanko izvještava o detaljima mnogobrojnih političkih susreta, donošenja odluka, o zakulisnim političkim igrama... U fokusu je pritom njezina uloga u okončanju pristupnih pregovora za EU; zasigurno, s ove vremenske distance, najuspješniji njezin doprinos hrvatskoj državnoj politici. 
 
 
"Jadranka Kosor je talentirana pripovjedačica, izvrsnoga autorskog stila, ona govori i o razdobljima svojega života koji nisu toliko važni za javnost: o djetinjstvu, djevojaštvu, o novinarskim počecima u Večernjem listu i na Radio Zagrebu... Govori i o svojim brakovima. Piše razotkrivajući svoju osjećajnu stranu, bez uljepšavanja, govori potresno i o traumama koje su obilježile njezin život. Doista, valja istaknuti kako ova knjiga ide u red ponajboljih hrvatskih autobiografija. Ona će zbog svojih stilističkih kvaliteta zasigurno biti zanimljiva i čitateljima koji nisu primarno fokusirani na politiku." - Velimir Visković  

Jadranka Kosor

Premijerka : Zapisci one koja nije htjela biti zapisničarka

  • Naklada Ljevak 06/2020.
  • 228 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533554082
  • Cijena 149.00 kn

U knjizi 'Premijerka' Jadranka Kosor potanko izvještava o detaljima mnogobrojnih političkih susreta, donošenja odluka, o zakulisnim političkim igrama... Međutim, ova se knjiga ne bavi samo evidentiranjem političkih poteza, ona govori i o razdobljima života koji nisu toliko važni za javnost: o djetinjstvu, djevojaštvu, o novinarskim počecima u Večernjem listu i na Radio Zagrebu... 

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –