Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 01.10.2020.

Promocija knjige Lade Franić - Glamuzine "Poziv brezi iz daleka svijeta'
Održava se
01.10.2020. u 19:30h

Promocija knjige Lade Franić - Glamuzine "Poziv brezi iz daleka svijeta" (VBZ, 2020) održati u četvrtak 1. listopada u 19:30 sati u Društvu hrvatskih književnika (Trg bana Josipa Jelačića 7, Zagreb). 

Knjigu će uz autoricu predstaviti književnica Julijana Matanović, ilustratorica Elena Kučanin i urednica knjige Marija Bošnjak.

"Poziv brezi iz daleka svijeta" donosi priču u stihovima o brižnoj brezi, a zabavne rime Lade Franić-Glamuzine popraćene su maštovitim ilustracijama Elene Kučanin

Na kraju priče nalaze se poučni tekstovi o ljekovitosti breze, prijedlozi za radionicu i pitanja koja djecu potiču na razmišljanje i istraživanje svijeta što ih okružuje. Manje poznati pojmovi pojašnjeni su u fusnotama, lako se pamte pa obogaćuju dječji rječnik. Slikovnica je uobličena tako da se može integrirati u osnovnoškolsku nastavu te je korišten font prilagođen osobama s teškoćama u čitanju i disleksijom.
 

Napomena: zbog provođenja epidemioloških mjera potrebna je potvrda dolaska. Organizator se obvezuje da će program biti u skladu s preporukama epidemiologa.

Lada Franić-Glamuzina Elena Kučanin

Poziv brezi iz daleka svijeta

  • V.B.Z. 08/2020.
  • 24 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789535202714
  • Cijena 69.00 kn

'Poziv brezi iz daleka svijeta' donosi priču u stihovima o brižnoj brezi, a zabavne rime Lade Franić-Glamuzine popraćene su maštovitim ilustracijama Elene Kučanin. Na kraju priče nalaze se poučni tekstovi o ljekovitosti breze, prijedlozi za radionicu i pitanja koja djecu potiču na razmišljanje i istraživanje svijeta što ih okružuje. 

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –