Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 13.03.2023.

Promocija nove knjige Arijane Čuline 'Dva puta u pet minuta'
Održava se
14.03.2023. u 19h

Arijana Čulina: Dva puta u pet minuta

U utorak, 14. ožujka 2023., s početkom u 19 sati, u Hoću knjigu Megastoreu (Bogovićeva 7, Zagreb), nakladnička kuća Media bar predstavlja novu knjigu Arijane Čuline "Dva puta u pet minuta", uz prisustvo autorice, urednice knjige Marine Dimić i Srđana Sandića, moderatora promocije.

Arijana Čulina, autorica književnih hitova, među kojima su i „Šta svaka žena triba znat o onin stvarima“ i „Bolje se rodit bez one stvari nego bez sriće“, prodanih u gotovo tristo tisuća primjeraka, i u svojoj najnovijoj knjizi dalmatinski neuvijeno, duhovito i iskreno, a opet s blagošću i toplinom, opisuje, analizira i propituje žensku stvarnost. 

Njezina junakinja, pedesetogodišnja Splićanka Kate, već je pomalo razočarana životom, ali ipak ne toliko da bi se predala bez borbe. Svakome će reći što mu ide, vješto će proniknuti u svaki karakter, uočiti svaku ljudsku manu, ne štedeći pritom nikoga, pa ni sebe...

Arijana Čulina

Dva puta u pet minuta

  • Media bar 12/2022.
  • 172 str., meki uvez
  • ISBN 9789538357138

Arijana Čulina u svojoj najnovijoj knjizi ‘Dva puta u pet minuta’ dalmatinski neuvijeno, duhovito i iskreno, a opet s blagošću i toplinom, opisuje, analizira i propituje žensku stvarnost. Trinaest priča povezano je svima poznatom sintagmom ‘pet minuta’, a njezina Kate, u kojoj će se pomalo prepoznati svaka od nas, humorom nas tjera da se pogledamo u ogledalo bez maski i filtera. 

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –