Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 02.10.2017.

Promocija romana 'Kradljivci sreće' Lee Brezar
Održava se
11.10.2017. u 19h

Promocija romana "Kradljivci sreće" Lee Brezar održat će se 11. listopada u 19 sati u Kaptol Boutique Cinema (Nova Ves 17, Zagreb).

O romanu će govoriti urednica Sandra Pocrnić Mlakar i autorica Lea Brezar. Promociju će voditi Adela Juhas.

”Što bismo učinili kada bismo znali svoju pravu svrhu? Kako bismo svjesno odigrali svoju pravu ulogu i boju koju samo mi donosimo na ovaj svijet? Bi li se naše ponašanje promijenilo kad ne bismo lutali tražeći sebe u različitim ulogama, već igrali samo onaj lik u kojem ćemo najbolje izraziti svoje jedinstvene osjećaje?

U svom romanu „Kradljivci sreće“ Lea Brezar na ta pitanja nudi odgovore vodeći nas kroz dinamiku odnosa u jednoj marketinškoj tvrtki — kreativni direktor je superiorni mužjak čiju agresivnu ulogu podržavaju njegova podčinjena pomoćnica, ali i direktor tvrtke kojem nasilničko ponašanje alfe donosi korist. No, nezdravi odnosi u timu odražavaju se na posao i zadatak je trenerice Irene da poboljša komunikaciju i oslobodi zakočene kreativne potencijale. Irena je ekstrasens, a novi ljudi koje upoznaje otvaraju joj spoznaju o vlastitoj prošlosti — prošlim životima i vlastitim emocijama koje je investirala i izgubila.

Mora li se prošlost ponoviti i jesu li neizbježni gubici koji su jednom već prežaljeni?”

Sandra Pocrnić Mlakar, iz pogovora

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –