Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 29.10.2015.

Promocija slikovnice 'Lija lijepo pjeva' Ivana Tudeka
Održava se
02.11.2015. u 13h

Promocija nove slikovnice u izdanju Malih zvona "Lija lijepo pjeva", autora Ivana Tudeka održat će se u ponedjeljak, 2. studenoga u 13 sati, na Odjelu za djecu i mladež zagrebačke Knjižnice Vladimira Nazora (Vodovodna 13, Zagreb).

Ivan Tudek diplomirao je na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Njegova umjetnička djelatnost uključuje slikarstvo, strip, instalacije, objekte, videoradove, performanse i druge multimedijalne prakse. Izlagao je na samostalnim i skupnim izložbama u zemlji i inozemstvu.
 
"Lija lijepo pjeva" njegova je prva slikovnica i autorsko djelo koje je naklada Mala Zvona uvrstila u svoju seriju visokokvalitetnih slikovnica. Slikovnicu resi originalnost, čisti autorski stil, ludičke kvalitete i primjerenost najmlađim čitateljima kojima je namijenjena. Slikovnica sadrži i diskretnu poruku o miroljubivim načinima izlaženja na kraj s problemima koji nastaju suživotom različitih.

U izlozima Knjižnice bit će postavljena izložba originalnih ilustracija iz slikovnice.

Ivan Tudek

Lija lijepo pjeva

  • Mala zvona 09/2015.
  • 24 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789537760564
  • Cijena 118.00 kn

Tudekova slikovnica "Lija lijepo pjeva" odlikuje se jednostavnom no sugestivnom likovnošću, stripovske je inspiracije, narativno originalna i duhovita te komunikativna, a sadrži i diskretnu poruku o miroljubivim načinima izlaženja na kraj s problemima koji nastaju suživotom različitih.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –