Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Mala zvona ×

Vijest • 15.06.2020.

Poziv mladim autorima na natječaj za kratku priču

Nakladnička kuća Mala zvona poziva sve zainteresirane mlade autore od 18 do 35 godina na natječaj za kratku priču. Za natječaj je potrebno napisati fantastičnu pripovijetku na zadani motiv 'Ples'. Natječaj je otvoren od 15. 6. 2020. do 1. 9. 2020., a rezultati će biti objavljeni do 1. 10. 2020. na mrežnim stranicama Malih zvona.
Najava • 22.02.2020.

Deseta godišnjica Malih zvona uz promociju knjige Daniila Harmsa 'Sedam mačaka' i izložbu ilustracija

Nakladnik Mala zvona obilježava desetu godišnjicu osnutka promocijom knjige Daniila Harmsa 'Sedam mačaka' i izložbom ilustracija načinjenih za to izdanje. O knjizi će govoriti prevoditelj Leo Beslać, urednik Adrian Pelc i ilustratorica Vendi Vernić. Uz književnost i likovnu umjetnost, posjetitelje očekuju i promotivne cijene svih knjiga Malih zvona.
Najava • 04.06.2019.

Otvorenje izložbe umjetničkih knjiga 'Slikoknjige 2: Udžbenik o nestajanju'

U Kabinetu Malih zvona otvara se izložba 'Slikoknjige 2: udžbenik o nestajanju', koja je dio autorskog projekta likovne umjetnice Ive Valentić i književnice Sanje Lovrenčić. U novoj skupini radova tekstovi Sanje Lovrenčić poslužili su kao ishodište zajedničkom oblikovanju predmeta u kojima se koncept knjige i koncept slike isprepliću, zrcale i stapaju.
Najava • 02.11.2015.

Promocija slikovnice 'Lija lijepo pjeva' Ivana Tudeka

Promocija nove slikovnice u izdanju Malih zvona 'Lija lijepo pjeva', autora Ivana Tudeka održat će se u ponedjeljak, 2. studenoga u Knjižnici Vladimira Nazora. Slikovnica sadrži diskretnu poruku o miroljubivim načinima izlaženja na kraj s problemima koji nastaju suživotom različitih.
Vijest • 01.09.2015.

Lovrenčić, Bagić, Barbusse... nove elektroničke knjige naklade Mala zvona

Nakladnička kuća Mala zvona nastavlja objavljivati svoje naslove i u elektroničkom obliku. Za početak jeseni u e-formatu priređena su četiri nova naslova, na taj način broj e-knjiga Malih zvona popeo se na 30 naslova.