Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 17.01.2008.

Promocija strip albuma 'SVEBOR I PLAMENA'
Održava se
18.01.2008.

Promocija strip albuma "SVEBOR I PLAMENA" autora Darka Macana, Gorana Sudžuka i Matije Pisačić, održati će se u petak 18. siječnja 2008. u 19:00 sati u Profil Megastoreu u Zagrebu (Bogovićeva 7).    

Na promociji će biti prisutna sva trojica autora:
Darko Macan, Goran Sudžuka i Matija Pisačić od kojih ćete moći dobiti potpis i crtež.  

***  

«Svebor i Plamena»  

... Kao da Sveboru nije dosta što je u pubertetu, što mu je otac u inozemstvu, brat dosadan, a majka dominantna ... Sad mu se u stan uselila i obitelj izbjeglica, a među njima i Sanja-Plamena, djevojka za koju će Sveboru trebati mjeseci kako bi si priznao da mu se sviđa. A onda je već bilo kasno: njihovi su životi krenuli niz godinu dana dug put u kojem će se preplitati ljubavi, izdaje, zločini i smrt ...

Jedna od najdužih i najljepših cjelovitih priča ikad ispričanih u hrvatskom stripu, roman o odrastanju koji je na stranicama "Modre laste" izlazio punih deset godina. Mada prvobitno namijenjen mlađoj publici, nadrastao je svoje korijene i višeslojnošću će iznenaditi te zadovoljiti i starije, zahtjevnije čitatelje i makar ih na trenutak vratiti u najgore životno doba - kad nismo više djeca, a nismo još posve ni ljudi.

Scenarij potpisuje Darko Macan, crtež Goran Sudžuka i Matija Pisačić, a dizajn Melina Mikulić.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –