Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: I.P. - MV • 10.09.2015.

Radionica kreativnog pisanja 'Kratka priča'

Udruga Nova stranica Zagreb organizira radionicu kreativnog pisanja "Kratka priča" pod vodstvom Suzane Bosnić Majcenić u prostoru Centra za kulturu Trešnjevka te kroz razgovore, zadane vježbe, pisanje, čitanje i analize polaznicima nudi pomoć u stvaralačkom procesu – od početne ideje do pisanja i brušenja teksta.

U sklopu radionice bit će održana predavanja te susreti s piscima, a nakon svakog semestra bit će upriličeno i javno čitanje odabranih priča polaznika radionice.

Prijave su u tijeku, pozivaju se svi zainteresirani, svi oni koji pišu ili žele pisati.

O voditeljici: Suzana Bosnić Majcenić rođena je 1976. godine u Splitu. Odrastala je na Korčuli u mjestu Blato, a 1999. godine odlučuje promijeniti adresu stanovanja te seli u Zagreb. Upisuje studij Informatike. Počinje raditi kao novinarka.U to vrijeme otkriva radionicu kratkih priča u Centru za kreativno pisanje pod vodstvom Miroslava Mićanovića. Nastavlja s radionicama u CKP-u pod vodstvom Tomislava Zajeca te Marinka Koščeca. Neke njene priče objavljene su u književnom časopisu Tema, časopisu za književnost Quorum i zbirci kratkih priča Krom i Pakao. U lipnju 2013. u izdanju nakladničke kuće Funditus te uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske, objavljena je i njena prva zbirka kratkih priča Pod zemljom u velikim cipelama. U ožujku 2015. u izdanju nakladničke kuće Funditus objavljen je njen prvi roman Tolba za koji je dobila potporu Ministarstva kulture za poticanje književnog stvaralaštva. Živi u Zagrebu. I piše. 

Više informacija: cekate.hr

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –