Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: I.P. - MV • 02.09.2015.

Nova školska godina u CeKaPe-u!

U devetoj CeKaPe-ovoj godini pisanja pozvani ste podijeliti svoje tekstove s ostalim polaznicima i voditeljima radionica kao i napisati nove a možda baš ove godine objavite i svoju prvu knjigu!

I ove godine s vama su Miroslav Mićanović na radionici kratke priče, Zoran Ferić na radionici proze, a Goran Ferčec na radionici romana. Dramske tekstove s vama pišu Ivana Sajko i Dubravko Mihanović, scenarij za kratki film Tomislav Zajec, a za TV seriju Sanja Kovačević. Za vaše književne prijevode i ove je godine tu Tomislav Kuzmanović, a do najbolje književne kritike doći ćete s Jagnom Pogačnik. Radionica Bloga u rukama je Aleksandre Starčević, a s one strane pisanja odvest će vas Tomica Šćavina. Novu radionicu English Writing Workshop, na engleskom jeziku, nastavlja Iva Tičić, a tekst u glazbi Denis Špičić i Sara Renar. A ako vas zanima književna teorija, učite od Nebojše Lujanovića.

Za one koji nemaju vremena ili ne mogu fizički prisustvovati radionicama, tu su online radionice kratke priče, bloga i Finomehanika.

U pripremi su i novi programi, književne tribine, kao i zanimljiva gostovanja.

Za sve informacije vrata CeKaPe-a su vam otvorena, svaki dan od 14 do 19 sati u Amruševoj 5 (Zg) ili pišite na cekapecentar@gmail.com.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –