Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: MV Info • 16.04.2007.

Rubrika kulturalna razmjena

Centralni Forum za Razvoj Kulture, Umjetnosti i Tolerancije otvorio je rubriku 'Kulturalna razmjena' u svrhu bolje suradnje inicijativa s prostora ex-Yu. Ova je rubrika zamišljena kao virtualni prostor za komunikaciju, upoznavanje i predlaganje ideja, što bi na kraju trebalo rezultirati konkretnom suradnjom, podrškom i trajnom kulturalnom razmjenom na našim područjima.

Dakle, ako ste dio nekog kolektiva, organizacije ili jednostavno kreativan i/ili angažiran pojedinac pozvani ste da se ovim putem oglasite, predložite nekome drugome suradnju ili jednostavno samo komentirate druge i njihove ideje.

CFRKUT – Centralni Forum za Razvoj Kulture, Umjetnost i Tolerancije –nešto je malo drugačijeg koncepta od ostalih foruma, i prvenstveno je namijenjen za upoznavanje i rasprave oko stvari u kojima se ljudi prepoznaju, kao što su rasprave vezane za sve vrste umjetnosti, u koje ubrajamo film i video-stvaralaštvo, likovnu umjetnost, glazbu, književnost, rasprave vezane za ljudska prava i aktivizam, te rasprave na temu informatike, neta, i tako dalje.

Forum također služi i za obavještavanje i promoviranje nadolazećih manifestacija, ili manifestacija koje su u toku, kao što su festivali, koncerti, predstave, performansi, ili nešto tome slično. Na forumu se mogu razmjenjivati fileovi i dijeliti savjeti vezani za net i informatiku općenito.

I vi također, ako ste kreativni, radite nešto vezano za glazbu, film, književnost, likovnu umjetnost, ili pak organizirate kakve demonstracije ili radionice slobodno se oglasite putem CFRKUTa.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –