Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 02.09.2011.

Svi na Britanac po rabljene knjige!

"Ujutro svježi proizvodi iz prve ruke, a poslijepodne knjige iz druge ruke" slogan je pod kojim Tržnice Zagreb pokreću sajam knjiga, koji će se od rujna održavati svakog petka od 12 do 20 sati na Britanskom trgu. Antikvarijat na otvorenom svojevrstan je odgovor Tržnica na sve učestalije upite građana da im se na jednom mjestu omogući prodaja rabljenih knjiga.

S obzirom da je Britanac već prepoznat kao mjesto s najboljom ponudom umjetnina, jer se nedjeljom tradicionalno održava sajam antikviteta, bio je logičan izbor i za organizaciju antikvarijata na otvorenom. Kako je plac premali za sve zainteresirane, sajam knjiga održavat će se od rujna svakog petka u poslijepodnevnim satima. Osim što će građani moći kupovati i prodavati rabljene knjige, 2. i 9. rujna roditelji i djeca imat će priliku razmjenjivati i rabljene udžbenike.

Ovaj projekt svojevrstan je nastavak napora naše podružnice da novim sadržajima zagrebačke tržnice približe kupcima ali i ostalim zainteresiranima, kako bi bile privlačne ne samo za kupovinu, već i za posjet raznim kulturnim i društvenim događajima.

Ako imate knjige koje više ne čitate ili ste odlučiti prodati prva izdanja Gričke vještice, Gordane i ostala djela naše poznate Zagrepčanke Marije Jurić Zagorke i ostalih književnika, dođite svakog petka od 12 do 20 sati na sajam rabljenih knjiga na Britanskom trgu!

Iz Tržnica Zagreb također pozivaju građane da se uključe u odabir naziva tog sajma. Prijedlozi se mogu poslati na info@trznice-zg.hr ili poštom na adresu: Zagrebački holding d.o.o. - podružnica Tržnice Zagreb, Šubićeva 40/V, Zagreb.

Eto, valja poći u nabavku, jer uz malo sira i vrhnja i domaćeg kruha najbolje paše dobra knjiga, provjereno!

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –