Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: MV Info • 07.11.2007.

Svjetlana Gjoni pobjednica V.B.Z.-ovog natječaja

Pobjednica natječaja izdavačke kuće V.B.Z. i portala Net.hr za najbolji neobjavljeni roman 2007. godine je Svjetlana Gjoni za roman "Nula Nemo", objavljeno je danas na tiskovnoj konferenciji održanoj na štandu V.B.Z.-a na Interliberu.  

Tu je odluku donio žiri književne nagrade u čijem su sastavu bili Zoran Ferić, Miljenko Jergović (predsjednik), Julijana Matanović, Strahimir Primorac i Nenad Rizvanović.  

Roman je na natječaj prispio pod šifrom Nula Nemo, a Svjetlani Gjoni će nagrada od 100.000 kuna biti uručena na svečanoj dodjeli, koja će se održati u četvrtak, 8. studenog 2007., u 19:30 sati u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma.  


Svjetlana Gjoni će se medijima i čitateljima predstaviti u četvrtak, 8. studenog 2007., s početkom u 11.30 sati kroz cjelodnevni program i potpisivanje knjiga na štandu V.B.Z.-a (5. paviljon) na Interliberu.  


Svjetlana Gjoni rođena je 1950. godine u Zagrebu. Diplomirala je filozofiju i ruski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. "Nula Nemo" njezin je prvi roman koji je, prema vlastitom priznanju, napisala samo zato što je inače prekidaju dok govori.

Izvor: Net.hr

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –