Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 10.12.2015.

Tematski tulum i promocija knjige 'Moć albiura' Darije Keršić
Održava se
11.12.2015. u 19h

Promocija knjige "Moć albiura" (Algoritam, 2015) prvog dijela u trilogiji "Albiurana" mlade autorice Darije Keršić održat će se u petak 11. prosinca u Vinyl baru u Zagrebu. Uz autoricu, knjigu će predstaviti urednik Neven Antičević i moderatorica Marijana Perinić.

Osim predstavljanja romana, imat ćete i jedinstvenu priliku saznati kako je to kad se Vinyl pretvori u ovozemaljsko okupljalište anđela i demona. Pozvani ste otkriti krije li se u vama više demonske ili pak anđeoske krvi i pokazati to svojim odabirom odjeće i prigodnih dodataka, jer promocija je ujedno i tematski tulum.

Autorica će pokazati i svoje pjevačko umijeće zajedno sa zborom filozofskog fakulteta u Zagrebu – Concordia discors te će nastupiti kao članica dueta Siren and the Wolf.

Daria Keršić

Moć albiura

  • Algoritam 11/2015.
  • 200 str., meki uvez
  • ISBN 9789533168722
  • Cijena 99.00 kn

Postoji legenda, postoji pretkazanje, postoji zavjera stara dvije tisuće godina. Svijet kakav poznajemo na rubu je rata kataklizmičkih razmjera. I sve silnice drevnih grijeha i ambicija tajnih vladara svjetova pored našeg, sabrane su u jednoj osobi – Loreti Denoni koja o tome nema pojma. Između njih i Lorete postavit će se jedan odmetnuti demon pun tajni, jedan odmetnuti anđeo neobičnih moći i jedan obični mladić čija je ljubav jača od sudbine.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –