Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Daria Keršić

Moć albiura

  • Nakladnik: Algoritam
  • 11/2015.
  • 200 str., meki uvez
  • ISBN 9789533168722
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Kako je lijepo imati osamnaest i biti zaljubljen do ušiju. Bit će da nema ljepše stvari na svijetu. Za Loretu Denonu, zatreskanu Puležanku, to je sigurno vrhunac njenog života. I to bi bila jedna lijepa ljubavna priča s romantičnim završetkom koji nikog osim Olivera i Lorete ne bi previše zanimao. Osim što bi možda zagorčao život Saši, Loretinom prijatelju iz djetinjstva koji njihovo prijateljstvo vidi u malo drugačijem svjetlu.

No izvan tog malog kruga postoje sile kojih oni uopće nisu svjesni. Postoji legenda, postoji pretkazanje, postoji zavjera stara dvije tisuće godina. Svijet kakav poznajemo na rubu je rata kataklizmičkih razmjera. I sve silnice drevnih grijeha, zabranjenih ljubavi, mučkih ubojstava, zakletih osveta, ambicija tajnih vladara svjetova pored našeg, sabrane su u jednoj osobi – Loreti Denoni koja o tome nema pojma.

I kada pretkazano znamenje postane svima jasno, na Pulu će se sliti nezamislive kohorte najopakijih demona, jurišni odredi anđeoskog kora, bjesomučni sljedbenici zagonetne Lilith. Između njih i Lorete postavit će se jedan odmetnuti demon pun tajni, jedan odmetnuti anđeo neobičnih moći i jedan obični mladić čija je ljubav jača od sudbine.

Daria Keršić je u svom je prvom romanu "Moć albiura", prvom dijelu trilogije "Albiurana", izmaštala intrigantnu priču o sudbini svijeta koja visi o niti, a nit je rukama jedne obične tinejdžerice koja samo želi živjeti običan život. Hoće li uspjeti i koju će cijenu morati platiti da bi to postigla?

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –