Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Bill Watterson

Calvin i Hobbes : Prva zbirka

  • Nakladnik: Algoritam
  • 11/2015.
  • 255 str., meki uvez
  • ISBN 9789533165134
  • Cijena: 18.45 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

"Calvin i Hobbes" je kultni američki strip autora Billa Wattersona, a bavi se doživljajima dječaka Calvina i njegovog plišanog, ali za Calvina živog, tigra Hobbesa. Njihovo prijateljstvo, maštarije, pustolovine, jedinstven pogled na društvena i politička pitanja, odnos prema Calvinovim roditeljima i drugim ljudima samo su neke od tema ovog stripovskog remek-djela.

Strip "Calvin i Hobbes" izlazio je u oko 2.400 novina i časopisa širom svijeta i preveden je na sve najvažnije svjetske jezike, a osamnaest ukoričenih kolekcija stripova prodani su u oko 45 milijuna primjeraka.

Američka pošta objavila je čak prigodnu poštansku marku, a mnogi ljubitelji stripa smatraju ga jednim od najboljih kratkih humorističkih stripova svih vremena. 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –