Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: I.P. - MV • 30.01.2014.

Tookbook storytelling: Okreni novu stranicu!

Nova hrvatska 'storytelling' platforma poziva vas da ispričate svoju priču na prvom događanju koje će se održati 14. veljače povodom Valentinova u Muzeju prekinutih veza u Zagrebu, pod simboličnim naslovom: Okreni novu stranicu!

Tookbook je u suradnji sa književnikom, novinarom i scenaristom Velimirom Grgićem osmislio ciklus događanja "Tookbook Storytelling". Jednom u dva mjeseca bit će postavljena tema i određena lokacija, prikupit će se priče i selektirati najbolje, a autori će potom nastupiti na 'Storytelling Eventu'. Sve selektirane priče će na kraju ciklusa biti uvrštene u eKnjigu u izdanju Tookbooka.

Dodatno, svi nastupi se snimaju i objavljuju na video platformama gdje gledatelji biraju najbolje, za Veliko finale krajem 2014. Pobjednici pojedinog kruga biti će nagrađeni godišnjom članarinom u Tookbook eKnjižnici.

Inspirirani Valentinovom i svjetski poznatim Muzejem prekinutih veza, prvi Tookbook Storytelling želi prikupiti što veći broj stvarnih ili izmišljenih priča na temu: "Okreni novu stranicu". Zanimaju ih oni trenuci u životu kada se moraju zatvoriti jedna vrata da bi se otvorila druga, kada se trebaju donijeti odluke koje su se odgađale dugo predugo i kada jednostavno treba krenuti dalje. Drugim rječima, zanimaju ih prekidi – promišljeni, ishitreni, dramatični, smješni, ljubavni, poslovni, životni... važno je samo da su su vodili novim, uzbudljivim počecima. A ukoliko je i na novoj stranici nešto krenulo po zlu, oborite ih s nogu prezentirajući vlastitu nevolju na jedinstven način!

Svaki 'storytelling event' bit će prilika za ugodno druženje uz glazbenike s kojima smo trenutno u vezi, a ovog Valentinova u kafiću Muzeja prekinutih veza širenje kreativnih vibracija povjereno je mladom hrvatskom kantautoru - Luki Belaniju.

Što je potrebno za prijavu?

Dostaviti kratki sinopsis vaše priče (do 300 riječi) i/ili kratki video (do 2 min) na adresu: press@tookbook.com

Prijavitelji moraju voditi računa o tome da će imati na raspolaganju 10 minuta za pričanje ili čitanje svoje priče.

Rok za slanje priča je 3. veljače, o rezultatima selekcije bit će obaviješteni do 7. veljače 2014. godine.

– Nada Crnogorac - Auto –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –