Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 10.06.2008.

William Engdahl predstavlja 'Stoljeće rata 2'
Održava se
10.06.2008.

Autor William Engdahl i zagrebačka nakladnička kuća Detecta promoviraju knjigu "Stoljeće rata 2 : Tajni geopolitički plan američke Vlade", u utorak 10. lipnja u 19,30 sati, u Kino dvorani Studentskog centra, Savska 25, Zagreb.

Osim autora Williama Engdahla knjigu će predstaviti i Emil Čić, Josip Jurčević, te Davor Domazet-Lošo.

Na promociji će prvi put biti dostupno i najnovije prošireno izdanje Engdahlove prve velike uspješnice, knjige "Stoljeće rata" s dva nova poglavlja.

William Engdahl će potpisivati knjige od 18.30 sati i poslije promocije.


F. William Engdahl, autor bestselera o nafti i geopolitici "Stoljeće rata: anglo-američka naftna politika i novi svjetski poredak", te bestselera o genocidnoj geopolitici GMO hrane "Sjeme uništenja: geopolitika genetski modificirane hrane i globalno carstvo", već više od trideset godina, tj. od prvoga naftnoga šoka i svjetske krize žita s početka sedamdesetih godina 20. stoljeća, piše o problemima poljoprivrede, GATT-u, Svjetskoj trgovačkoj organizaciji (WT0), Međunarodnom monetarnom fondu (MMF-u), energiji, politici i ekonomiji.

Diplomirao je politiku na Sveučilištu Princeton i stekao magisterij iz komparativne ekonomije na Sveučilištu Stockholm. Radio je kao neovisan ekonomist i novinar, prvo u New Yorku, a zatim u Europi. Redovito piše za mnoge novine, časopise i elektronske medije. Predaje na mnogim međunarodnim konferencijama na temu geopolitike, GMO-a, ekonomije i energije, od Londona preko Džakarte do Poljske i Hrvatske. Živi u Njemačkoj i, osim što redovito piše o pitanjima ekonomije, energije i o međunarodnim problemima, radi i kao ekonomski savjetnik.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –