Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jelena Pervan Jelena Brezovec

Hrkalo

  • Nakladnik: Naša djeca
  • Ilustracije: Jelena Brezovec
  • 11/2015.
  • 26 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533024912
  • Cijena: 6.62 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

U jednoj je šumi stanovao sasvim poseban medo. Taj je medo bio najglasniji među životinjama. Ne, nije on pjevao operu. Nije ni pjevušio ni fućkao, već je glasno, najglasnije na svijetu - hrkao. Toliko je strašno hrkao da su ga šumski stanari još dok je bio medvjedić prozvali Hrkalo.

Smetalo je Hrkalovo hrkanje svima: nitko nije mogao spavati, a šuma se stalno tresla kao daje potres. Šumski su se stanari složili da Hrkalo mora napustiti šumu! No nisu znali da nakon Hrkalova odlaska više ništa neće biti isto...



"Hrkalo" je priča koja govori o sanjarima koji postoje u svakome društvu. Oni duboko proživljavaju svoja maštanja, vizije i snove. Iako se na prvi pogled čini da ne doprinose društvu, oni su nam itekako potrebni jer nam njihovi snovi i maštovite ideje mogu pomoči da nađemo put i rješenje u teškim situacijama. Sanjare stoga ne bismo trebali pokušavati mijenjati, posebice ne one koji sanjare o boljem i sigurnijem svijetu.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –