Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jelena Pervan Jelena Brezovec

Hrkalo i Kamilica

  • Nakladnik: Naša djeca
  • Ilustracije: Jelena Brezovec
  • 11/2015.
  • 26 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533024929
  • Cijena: 6.62 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Hrkalo je jako popularan medo. On je najveća spavalica u šumi. A kako tek hrče!? Na svijetu ne postoji glasniji hrkač od njega. Njegov prijatelj lisac bajkopisac ljetos je o njemu napisao knjigu, pa sada za Hrkala znaju baš svi. Svi su, pa i oni koji ga još nisu upoznali, čitali o medvjedu koji sniva najstvarnije snove i hrče najglasnijim hrkom.

Za Hrkala su čuli čak i članovi Hrkozbora, koji svake godine medaljom nagrađuju najglasnije hrkače na svijetu. Odlučili su posjetiti njegov brlog i uvjeriti se daje upravo taj medo zaslužio medalju.

Međutim, samo nekoliko dana prije njihova dolaska, Hrkalo nije mogao ni oka sklopiti. Niti je spavao, niti je hrkao, a nije čak ni na sekundu zadrijemao. Samo je gledao u daljinu i po cijele dane ponavljao jednu riječ: "Kamilica... Kamilica... Kamilica..."


"Hrkalo i Kamilica" nastavak je priče o najglasnijem medvjediću na svijetu, koji sanja najstvarnije snove i pritom hrče najglasnijim hrkom. U ovoj će se priči Hrkalo naći u velikome problemu. Zakazat će u onome u čemu je najbolji i po čemu je slavan diljem svijeta. U uzbudljivoj avanturi Hrkalovi će prijatelji učiniti sve da sačuvaju njegovu popularnost i slavu.

No jesu li slava, priznanja i pljeskanje okoline doista toliko važni u životu? Ima li nešto važnije? Je li to možda ljubav?

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –