Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Simon Beecroft

Star wars : Enciklopedija likova

  • Nakladnik: Rockmark
  • Prijevod: Stjepan Vrečko
  • 06/2022.
  • 288 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789538292200
  • Cijena: 26.41 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

U ovom najnovijem, dopunjenom i proširenom izdanju ilustrirane enciklopedije nalazi se više od 275 likova: junaci, zlikovci, droidi i ostali koji su odigrali svoje uloge u svemiru Star Warsa – svi na jednom mjestu, s detaljnim profilom, slabo poznatim činjenicama i slikovnim prikazima.

Od 2011. objavljeno je nekoliko izdanja Enciklopedije, a u ovom posljednjem i najsvježijem pronaći ćete likove iz svih dosad objavljenih filmova, ali i serija poput Rogue One, Solo, The Mandalorian… Svaki lik je opisan kratkim, ali jezgrovitim tekstom, pa uz najosnovnije informacije možete doznati i pregršt detalja koji nisu navedeni u filmovima ili serijama.

Tko je ukrao nacrte Zvijezde smrti? Koji je droid postao nemilosrdni lovac na ucjene? Tko može disati na kopnu i pod vodom? Kako prepoznati stormtroopera s činom? Kod koga je Darksaber? Koliko je visok Grogu?

"Star Wars : Enciklopedija likova" sjajan je vodič kroz Star Wars svemir, a uz brojne manje poznate zanimljivosti, čak će i okorjeli fanovi doznati nešto novo o kultnim likovima.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –