Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Lea Brezar

Moja čudesna aleja

  • Nakladnik: Dhar media
  • 01/2023.
  • 215 str., meki uvez
  • ISBN 9789538275036
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Krešo je bio dobar suprug. Supruga mu bolno nedostaje i nakon njezine smrti osjeća koliko ju je volio, uz krivicu i kajanje zbog propuštenih trenutaka, koje nastoji dozvati u razgovoru sa sinom. Tek sada, nakon ispraćaja, dok se vraća u praznu kuću, ima vremena izvući nepročitana pisma na koja ga je Tina upozorila prije smrti. I otkriva da je znala za njegovu izvanbračnu vezu i skrivala pisma žene s kojom je bio u usputnoj vezi.

Prva reakcija je grižnja savjesti, a zatim pomalo shvaća Tininu perspektivu i poruku da je slobodan. No, što učiniti sa svojom slobodom? Jer Krešo je svoju slobodu živio, slušao intuiciju i svoje podsvjesne impulse tražeći odgovore na putovanjima u egzotične zemlje. I na putovanjima čudnim slučajem susretao Andreju koja je činila dio njegova života koji se nikamo nije uklapao…

Što kada se ispostavi da potraga za sobom završava na neočekivan način? Kako nastaviti kad život traži suočavanje s vlastitom intimom i osjećajima? 

Lea Brezar je autorica koja u svojim knjigama vješto isprepliće pozitivnu psihologiju s aktualnim temama. Naglasak na promjenu vidljiv je u svakom njenom djelu pa tako i u romanu „Moja čudesna aleja“. Ovoga puta autorica progovara o ljubavi koja nadilazi prostor i vrijeme te se isprepliće sa stvarnošću učeći nas da je uvijek moguće voljeti više.

Lea Brezar je rođena 1977. godine u Zagrebu. Aktivna je promotorica poezije. Njezin projekt #odapoeziji – poezija na city lights plakatima održava se od 2016.

Vlasnica je marketinške agencije Dhar media te suosnivačica EPOHE, private osnovne i srednje škole. Praktičarka je pozitivne psihologije i studentica Psihologije sa savjetovanjem na The Open Universityju u UK. Trenutno je aktivna na polju obrazovanja i savjetovanja. Živi i radi u Zagrebu.

Objavila je knjige "Crveni planet", slikovnica (2014.), "Oda godinama" zbirka pjesama (2015.), "Izvan okvira", priručnik (2016.), "DA,I?", priručnik (2016.), "Superjunakinje", roman (2017), "Kradljivci sreće", roman (2017), "Pusti", zbirka pjesama (2018), "Sve dođe na svoje", zbirka pjesama (2019), "Ogledala", roman (2020), "To mogu samo ja", zbirka pjesama (2020), "Godina Štakora", roman (2021) i "Moja čudesna aleja", roman (2022).

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –