Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Leah Moore

Mötley Crüe u stripu : The Dirt Declassified

  • Nakladnik: Rockmark
  • Prijevod: Stjepan Vrečko
  • 12/2023.
  • 104 str., meki uvez
  • ISBN 9789538292361
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Američki glam rockeri Mötley Crüe proslavili su se početkom 80-ih, i dosad su prodali više od 100 milijuna albuma diljem svijeta. Vince Neil, Nikki Sixx, Tommy Lee i Mick Mars dobro su poznata imena, no strip Leah Moore stavlja ih u novu perspektivu: što ako samo mislite da znate priču o bendu?

Strip "The Dirt: Declassified" na više od stotinu stranica razotkriva Mötley Crüe kao specijalne vladine tajne agente koji u tajnosti rješavaju probleme od svjetske važnosti. Okosnica priče je neobična bolest koja zahvaća mlade diljem svijeta pretvarajući ih praktički u zombije, pa bend mora ponovno poći na turneju kako bi doznali što se zbiva.

Retrospektiva otkriva i da su Neil, Sixx, Lee i Mars imali svoje prste u velikim povijesnim događajima, od rušenja Berlinskog zida do pomaganja Billu Gatesu u nastanku interneta, te podsjeća na ključne biografske trenutke benda.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –