Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Boris Čujić

Paklenica : Penjački vodič = Kletterfuehrer = climbing guide = guida d'arrampicata = plezalni vodnik

  • Nakladnik: Astroida
  • 08/2006.
  • 248 str., meki uvez
  • ISBN 9536912023
  • Cijena: 150.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Novo četvrto izdanje planinarskog vodiča “Paklenica : penjački vodič” u novom i praktičnijem plastificiranom formatu obogaćeno je za novih 30–tak kolor fotografija te novim podacima. Vodič je obogaćen za nekoliko novih dugačkih sportskih smjerova u Anića kuku (razdvojeni su tehnički i sportski smjerovi), dok su neki stari smjerovi doživjeli sanaciju i opremanje novim spitovima i štandovima a neki su neopremljeni smjerovi postali dugački sportski jer su - zaspitani. Također je u Klancima uređeno dosta novih smjerova. U vodič su dodane fotografije stijena sa ucrtanim smjerovima radi lakše orijentacije.

Od ostalih podataka u vodiču se nalazi kratki povijesni pregled Starigrada, prirodne i zemljopisne značajke, uredbe, podaci o nadglednicima penjanja, o smještaju i kampiranju, kratka povijest penjanja u Paklenici, podaci o penjanju i karakteristikama smjerova te ostala ponuda i znamenitosti.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –