Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Grupa autora

Perle na jeziku

  • Nakladnik: Brutal - udruga za promicanje kulture i umjetnosti
  • Nakladnik: Kigen
  • 04/2008.
  • 228 str., meki uvez
  • ISBN
  • Cijena: 5.31 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Knjiga «Perle na jeziku» zbornik je 3. Međunarodnog festivala suvremene poezije koji se u organizaciji uduge Brutal od 15. do 17. travnja 2008. godine održavao u Zagrebu. Festival već treću godinu zaredom predstavlja hrvatskoj publici najznačajnija imena mlađe međunarodne pjesničke scene te dokazuje kako je poezija najjasnija preslika kulture u kojoj se rađa, njezin pravi jezik.

Knjiga «Perle na jeziku», donosi pjesme svih sudionika u orginalu i prijevodu inozemnih pjesnika na hrvatski i engleski jezik te hrvatskih pjesnika na engleski jezik.

Ove je godine festival je ugostio, a zbirka na jednom mjestu objedinila pjesme: Sare Ventroni iz Italije, Sanne Tahvanainen iz Finske, Marie Barnas iz Nizozemske, Stanke Hrastelj iz Slovenije, Filipe Leal iz Portugala, Anthonyja Dunna iz Velike Britanije, Silke Scheuermann iz Njemačke, Vilde Heggem iz Norveške te Marka Pogačara, Dorte Jagić i Marijane Šutić Pavlicevich iz Hrvatske.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –