Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Dragana Mladenović Jelena Vrsaljko

NLP : Uvod u osobni rast i razvoj

  • Nakladnik: Kigen
  • 04/2009.
  • 300 str., meki uvez
  • ISBN 9789536970636
  • Cijena: 19.78 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Knjiga "NLP : Uvod u osobni rast i razvoj" prva je knjiga hrvatskih autorica iz područja neurolingvističkog programiranja. Knjiga predstavjlja osnove neurolingvističkog programiranja, njegove tehnike i vještine te načela i vježbe kojima svaki pojedinac može u željenom smjeru unaprijediti svako svoje životno polje.

Koncepcijom knjiga slijedi predavanja praktičarskog treninga te uključuje mnoge primjere s kojima su se autorice tijekom rada susretale.

Kao idealan spoj teorijskog znanja i višegodišnje prakse, knjiga tumači pozadinu svima poznatih svakodnevnih problemskih situacija, obično popraćenih AHA-efektom.

Uz knjigu dolazi i DVD s filmom “AJMO PROBAT...” Dara Lorenzi i Rakan Rushaidat u glavnim ulogama, režisera Daniela Rafaelića,
o utjecaju tehnika NLP-a na prihvaćanje različitosti i promjenu kvalitete komunikacije!

***

Dragana Mladenović trenerica je NLP-a i HNLP-a certificirana na Međunarodnom institutu za humanističku neurolingvističku psihologiju (Neuro-energetics) u Lancasteru, SAD. Uz to je certificirana i kao coach , završila je tečajeve Time Line Therapy, kao i hipnoze. Vodila je nekoliko treninga za NLP-praktičare i majstore te je radila kao pomoćni trener na Trenerskom treningu u institutu Neuroenergetics.

Jelena Vrsaljko trenerica je a NLP-a i HNLP-a s diplomom Međunarodnog institutu za humanističku neurolingvisitčku psihologiju Neuro-energetics u Lancasteru, gdje je certificirana i za coacha.
Završila je četverogodišnji Studij transakcijske analize, a danas se, osim držanjem treninga NLP-a i specijaliziranih radionica, bavi još i individualnim savjetovanjem i psihoterapijom.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –