Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Penney Peirce

Frekvencija : Moć osobne vibracije

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Aleksandra Barlović
  • 01/2010.
  • 349 str., meki uvez
  • ISBN 9789532571592
  • Cijena: 20.57 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Znanost poučava da se oslanjamo na ono što možemo vidjeti i doživjeti pa često ne opažamo da se naš duh, misli, emocije i tijelo sastoje od energije.

Penney Peirce pokazuje kako možete osjetiti svoju osobnu vibraciju i mijenjajući energiju svjesno preobraziti svoj život. Kad naučite nalaziti svoju "temeljnu frekvenciju" - najvišu, najprirodniju vibraciju koju možete postići - bit ćete sposobni postizati maksimalnu jasnoću, minimalno se naprezati te otkrivati nove talente i sposobnosti.

Primjenom vježbi možemo svjesno razviti svoju intuitivnu sposobnost, stoga i svjesno crpiti energiju iz iskonskog spremišta uvida, intuicije i nadahnuća – iz samog Izvora Života u nama i oko nas. Kada sebe spoznamo u svojoj istinskoj prirodi energetskog bića, kad uđemo u svoju nutrinu i počnemo svjesno istaživati misterij svijesti, "dogodit ćemo se sami sebi".

Buđenje u novu stvarnost, koju otkriva viša frekvencija, može vam pomoći da znatno poboljšate odnose, da pronađete bolja rješenja problema i ostvarite život koji obuhvaća sve što vam je potrebno. Frekvencija vam pokazuje kako valja upravljati vlastitim energetskim "stanjem" da biste ostali na putu svoje sudbine - i primali dobrobiti života za koji ste uistinu stvoreni.

Prelazimo iz svijeta u kojem smo naučili domišljatošću i snagom volje premošćivati zamišljene jazove između sebe i drugih – i dobivati ono što želimo – u svijet u kojem nema jazova koje je potrebno premostiti, u kojem su ljubav, potpora, lako postizanje rezultata i sloboda nadohvat ruke.

***

Penney Peirce, autorica, pionirka i instruktorica razvoja intuicije svjetskoga glasa, poznata je po razboritom pristupu razvijanju ljudskih sposobnosti, izoštravanju opažanja i duhovnosti. Od 1977. godine poučava i savjetuje poslovne ljude i političke vođe, znanstvenike, psihologe i ljude koji napreduju duhovnim putem.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –