Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Arne Hoffmann

Seks za napredne : Erotski savjetnik o kojem priča cijeli svijet

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Erna Ferendža
  • 03/2010.
  • 212 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789531406963
  • Cijena: 15.79 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Umjesto da vam netko po sto i pedeseti put objašnjava kako svome partneru pružiti oralni seks, ova vam knjiga pruža mnogo novih mogućnosti za poboljšanje intimnog života. Mnogi su ljudi već odavno ovladali "osnovnim" tehnikama tjelesne nježnosti pa u većini seksualnih priručnika pronalaze samo ono što ionako već znaju. Zato je uzbudljivo prikazati nove mogućnosti, ekperimentirati, igrati se i dodati malo više začina svome intimnom životu.

Na stranicama ove knjige naučit ćete kako obogatiti svoj seksualni život, kroz sljeća poglavlja:

- Zavođenje prije predigre – najuzbudljiviji striptiz svih vremena
- „Sada pripadaš meni!“ – igre moći sa ili bez vezanja
- Prsti, pera, erogene zone – uživate li u erotičnom škakljanju?
- „Ja određujem kada ćeš svršiti!“ – kontrola orgazma kao užitak posebne vrste
- Užitak na stražnja vrata – analni seks za početnike
- Seks na neuobičajenim mjestima – pravi užitak počinje tek izvan kreveta
- Slike traju vječno – erotske fotografije i filmovi

Korisni savjeti nižu se jedan za drugim, bez praznih riječi. A usput ćete i saznati nešto o manje poznatim erotskim igricama, tehnikama koje dovode do intenzivnih orgazama, najnovijim znanstvenim spoznajama koje objašnjavaju zašto nam neke stvari pružaju tako mnogo užitka, o aktualnim trendovima u erotici kao i o mjestima na ljudskom tijelu koja intenzivno reagiraju na dodire.

Oboružani novim znanjem teško da ćete više ijednu noć provesti sami protiv svoje volje…

***

Arne Hoffmann, dobitnik nagrade Belfort-Bax za temeljitost u pisanju znanstvenih tekstova, napisao je brojne savjetnike i druge stručne knjige o partnerstvu, seksualnosti i erotici. Dosad je objavio više od dvadeset knjiga. Težište Hoffmannova rada je nastojanje na boljoj seksualnosti, ali bavi se i ne tako lijepim temama: bilo da se radi o muškim žrtvama seksualnog nasilja, o prisilnoj prostituciji ili o ljudima bez ikakva iskustva na području intimnosti s partnerom.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –