Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Christine Li Ulja Krautwald

Put carice : Kako tajne drevne Kine mogu pomoći suvremenoj ženi

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Bojana Bajić, Sabine Marić
  • 06/2010.
  • 208 str., meki uvez
  • ISBN 9789532571727
  • Cijena: 129.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Kad se rodi, svaka je žena jedinstvena i savršena. Poput sjemenke, u sebi nosi sve što joj je potrebno. Ostvari li svoje skrivene potencijale, postat će carica. Kad se oslobodi tradicionalnih stavova o tome kakva bi trebala biti, naslada i moć, ljepota i mudrost u njezinim su rukama.

Carica Wu bila je djevojka sa sela, skromna konkubina koja je, boreći se protiv konzervativnih normi kineskog društva, uspjela stići do vrha. Bila je jedina žena koja je ikada u Kini službeno vladala, a bila je i majka, strastvena ljubavnica, umjetnica i obrazovana žena.

Želite li i vi poći putem carice, naučite čitati poruke tijela i koristiti ih za razvoj vlastite snage. Pomoću recepata i strategija tradicionalne kineske medicine i učenja drevnih kineskih mudraca preobrazite menstruaciju, PMS, razdražljivost, depresiju, bezvoljnost, iscrpljenost i menopauzu u kreativna životna razdoblja koja donose nove spoznaje i bude nove porive.

Christine Li  i Ulja Krautwald liječnice su tradicionalne kineske medicine. Godinama su učile mudrost liječenja drevne Kine i sada sva ta znanja uspješno primjenjuju u radu sa suvremenim ženama.

Kao i mnogi liječnici koji su prepoznali važnost holističkog pristupa zdravlju, kao i istinu o skrivenim moćima žena koje pokreću svijet, njih dvije u knjizi otkrivaju koji su to sve skriveni potencijali koje svaka žena ima i kako ih usmjeriti na ispunjenje života i ostvarenje snova.

Nadahnuće za knjigu pronašle su u drevnom tekstu o kontroverznoj carici Wu, koji dosad nije prevođen na europske jezike, a snagu žene objašnjavaju putem taoizma i pet elemenata transformacije koji su temelj svega što postoji.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Put carice –

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –