Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
James Grippando

Onkraj sumnje

  • Nakladnik: V.D.T. & Vedis
  • Prijevod: Manja Šegrt
  • 11/2005.
  • 354, meki uvez
  • ISBN 9536838338
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Jack Swyteck, uspješni mladi odvjetnik, preko noći se našao do grla u problemima, lako njegova specijalnost nisu građanske parnice, spreman je prihvatiti jedan takav slučaj - ponajviše zbog klijentice koju bi trebao zastupati. Radi se o Jackovoj bivšoj djevojci protiv koje je podignuta tužba jer je vjerovala da će umrijeti.

Naime, kad Jessie Merrill dijagnosticiraju smrtonosnu bolest i predvide samo dvije godine života, ona sklapa ugovor s osiguravajućim društvom. Jessie, prema ugovoru, odmah dobiva poveću svotu novca, a, u zamjenu, skupina bogatih investitora preuzet će, nakon nakon njezine smrti, njezinu policu.

Međutim, ispostavlja se da je dijagnoza o bolesti bila pogrešna. Jessie neće umrijeti, barem ne tako brzo, a ljutiti investitori žele svoj novac. Odmah! Tijekom suđenja, Jack pokazuje svoju odvjetničku briljantnost i s popriličnom lakoćom odnosi pobjedu u spornom slučaju. Ali, dva dana kasnije, Jack Swyteck pronalazi Jessino mrtvo tijelo u svojoj kupaonici. Iako ima sva obilježja samoubojstva, Jessina smrt počinje sve više nalikovati na ubojstvo – a Jack postaje glavni osumnjičeni...

James Grippando autor je brojnih uspješnih trilera "Doušnik", "Pomilovanje", "Otkupnina". Lik Jacka Swytecka pojavljuje se u njegovom prvom romanu "Pomilovanje" a u "Onkraj sumnje" avanture ovog čvrstog, nepokolebljivog i i borbenog odvjetnika prelaze u vrhunsku napeticu, ispunjenu uzbuđenjima i naglim preokretima....

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –