Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Začin mog života : Stvarne žene govore o stvarnom seksu

  • Nakladnik: Planetopija
  • Urednik: Erica Jong
  • 11/2011.
  • 252 str., meki uvez
  • ISBN 9789532572131
  • Cijena: 19.24 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Što žene žele kad je riječ o seksu? U ovoj odvažnoj antologiji koja slavi žensku putenost, Erica Jong zajedno s 28 priznatih autorica pokazuje da svaka žena za sebe zna odgovor na to pitanje. Kakav god seks bio - dobar, naporan,težak, rutinski - svakako je iznimno važan začin u životu.

Ova je zbirka još jedan poziv ženama da odbace inhibicije i budu ono što jesu. I kao što Bessie Smith u svojoj pjesmi "Sugar In My Bowl" pjeva o životu u svoj njegovoj sirovosti i energiji, boli, krasoti i tuzi, i tako prihvaća ljudskost bez srama, ove priče, eseji i stripovi također nam dižu dlačice na vratu i spuštaju trnce niz kralježnicu. Svaki je doprinos ovih cijenjenih autorica sam po sebi neodoljivo slastan, a zajedno čine radosnu i odvažnu gozbu u čast ženske seksualnosti.


Erica Jong je svjetski poznata pjesnikinja i spisateljica koja potpisuje brojne svjetske bestselere. Ona je jedna od prvih žena koje su se otvoreno počele baviti pitanjima položaja žene u današnjem svijetu, ženstvenosti, ljubavi, seksualne slobode i ženske osviještenosti. 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –