Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Alojz Majetić ×

Najava • 13.03.2019.

Predstavljanje nove prozne knjige Alojza Majetića 'Afroditin ključ' na Tribini DHK

U sklopu redovitih Tribina DHK, u srijedu, 13. ožujka 2019., s početkom u 12 sati, održat će se predstavljanje nove prozne knjige Alojza Majetića 'Afroditin ključ' (V.B.Z., 2018.). S autorom će razgovarati Lada Žigo Španić, voditeljica Tribine DHK, a prozne isječke čitat će Sara Thamm.
Najava • 06.09.2018.

Festival svjetske književnosti 2018. - program za četvrtak 6. rujna

Pogledajte što je na programu Festivala svjetske književnosti 2018. u četvrtak 6. rujna: na Književnoj matineji gostuje Julijana Matanović, u čak dva Dvostruka portreta moći ćete ogledati Polonu Glavan i Alojza Majetića, te Andrása Forgácha i Slavenku Drakulić, u Razotkrivanje dolazi Georgi Gospodinov, nakon čega slijedi razgovor na temu 'Iskustvo Pessoe'... dok u Splitu u Literarnoj ćakuli gostuje...
Najava • 29.01.2015.

Promocija knjige Maje Milčec 'Odakle da počnem'

Promocija knjige Maje Milčec 'Odakle da počnem' održat će se u četvrtak 29. siječnja u 18 sati u café-baru Knjiga & Kava u Zagrebu. O knjizi će, uz autoricu, govoriti urednica Sandra Pocrnić Mlakar, književnik Alojz Majetić i ilustrator Davor Šunk. Promociju će voditi Tomislav Cvitković.
Najava • 23.10.2007.

Novi ciklus blog večeri Virtually yours

U utorak, 23. listopada 2007, s početkom u 20 sati, u prostoru Artnet Cluba u Zagrebu, započinje novi ciklus blog večeri «Virtually yours». Uz predstavljanje blogera i njihovih blogerskih uradaka, svoju knjigu "Bestjelesna", nastalu na blogu, predstaviti će Alojz Majetić. Gosti večeri su osnivači udruge Fotomaraton koji će pokazati kako je bilo na prvom hrvatskom Fotomaratonu...
Najava • 11.05.2007.

Trebaju li Hrvatima knjižare?

Tribina 'Književni petak', na temu "Trebaju li Hrvatima knjižare", održati će se u petak, 11. svibnja 2007. u Gradskoj knjižnici Zagreb, Starčevićev trg 6 s početkom u 19.30 sati. Trebaju li doista Hrvatima knjižare i kakve, samo su neka od pitanja na koja će na Književnom petku pokušati odgovoriti Nenad Bartolčić, Josip Bratulić, Marijan Kuduz, Alojz Majetić i Čedomir Višnjić.