Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Arsen Dedić ×

ČITAONICA • 17.03.2023.

Diana Šetka : Arsen, Sjećanja (ulomci)

Donosimo vam ulomke iz knjige 'Arsen – Sjećanja' (Profil, 2022.) u kojoj je autorica i novinarka Diana Šetka rekonstruirala život i karijeru Arsena Dedića kroz svjedočanstva njemu bliskih ljudi, mahom značajnih ličnosti hrvatske kulture. Iz odabranih sjećanja vidljiva Arsenova povezanost s dva naša književna velikana, Tinom Ujevićem i Miroslavom Krležom.
Najava • 22.03.2023.

Promocija knjige o Arsenu Dediću 'Arsen – Sjećanja'

Promocija knjige 'Arsen – Sjećanja' u kojoj je autorica Diana Šetka rekonstruirala njegov život i karijeru kroz svjedočanstva njemu bliskih ljudi, mahom značajnih ličnosti hrvatske kulture, održat će se u srijedu 22. ožujka u Le Bistrou hotela Esplanade u Zagrebu. Promociji će nazočiti članovi obitelji, prijatelji i kolege glazbenici.
Najava • 25.08.2015.

Komemoracija za Arsena Dedića u Hrvatskom društvu pisaca

Komemoracija u povodu smrti istaknutog člana Hrvatskog društva pisaca ARSENA DEDIĆA održati će se u utorak, 25. kolovoza 2015. u 12 sati u vili Arko, Basaričekova 24, Zagreb.
Vijest • 17.08.2015.

Umro je Arsen Dedić

Umro je Arsen Dedić, veliki hrvatski skladatelj, književnik, prevoditelj, pjesnik i kantautor. Osnovno određenje bila mu je glazba, ali spajajući je s poetskim prirodno je stigao do vlastitoga kantautorskoga govora, koji ga je najviše i obilježio.
Najava • 19.07.2014.

Arsen Dedić gost Jutra poezije

U subotu, 19. srpnja u kafiću Pod starim krovovima, Basaričekova 9, održat će se još jedno izdanje čuvenih Jutara Poezije na kojemu gostuje Arsen Dedić.
Vijest • 29.01.2006.

Vatreni u poeziji