Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Arsen Dedić ×

Najava • 25.08.2015.

Komemoracija za Arsena Dedića u Hrvatskom društvu pisaca

Komemoracija u povodu smrti istaknutog člana Hrvatskog društva pisaca ARSENA DEDIĆA održati će se u utorak, 25. kolovoza 2015. u 12 sati u vili Arko, Basaričekova 24, Zagreb.
Vijest • 17.08.2015.

Umro je Arsen Dedić

Umro je Arsen Dedić, veliki hrvatski skladatelj, književnik, prevoditelj, pjesnik i kantautor. Osnovno određenje bila mu je glazba, ali spajajući je s poetskim prirodno je stigao do vlastitoga kantautorskoga govora, koji ga je najviše i obilježio.
Najava • 19.07.2014.

Arsen Dedić gost Jutra poezije

U subotu, 19. srpnja u kafiću Pod starim krovovima, Basaričekova 9, održat će se još jedno izdanje čuvenih Jutara Poezije na kojemu gostuje Arsen Dedić.
Vijest • 16.07.2014.

Pisci na Dubrovačkim ljetnim igrama

Projekt "Pisci na Igrama" tradicionalna je priredba Dubrovačkih ljetnih igara, koju organiziraju Dubrovačke ljetne igre i Hrvatsko društvo pisaca. Ove je godine naziv projekta, čija je autorica Mani Gotovac, "Pijesak dokle ti oko seže", prema prvoj rečenici romana Ocean more, talijanskog pisca Alessandra Baricca. U programu "Pisci na Igrama" bit će predstavljeni ulomci iz djela Ive Brešana, Arsena Dedića i...
Najava • 14.12.2012.

Zagrebačke posvete : Arsen Dedić - Pjesnik opće prakse

U petak 14. prosinca u Vip clubu u Zagrebu, Teatar poezije priređuje multimedijalno događanje pod naslovom "Arsen Dedić - Pjesnik opće prakse". U programu sudjeluju Arsen Dedić, Dijana Vidušin, Perica Martinović, Antonija Stanišić, Vesna Tominac Matačić, Branko Bulić i Goran Matović.
Vijest • 29.01.2006.

Vatreni u poeziji