Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

ArTresor ×

Najava • 23.06.2021.

ArTresor naklada predstavlja knjigu Željka Žutelije 'Moj Zagreb : najljepši grad na svijetu'

ArTresor naklada predstavlja knjigu Željka Žutelije 'Moj Zagreb : najljepši grad na svijetu', prvu novu knjigu u godini u kojoj naklada slavi i 25 godina rada! Knjiga je nastala iz ljubavi i poštovanja prema svome gradu i na te iskreno iskazane osjećaje potiče sve koji vole Zagreb i smatraju ga svojim gradom, bez obzira jesu li u njemu rođeni ili su se u njega doselili.
Najava • 12.04.2019.

ArTresor naklada i suizdavači predstavljaju zbornik 'Obnova crkve sv. Vlaha u Dubrovniku'

Trebalo je više od 20 godina da Zborna crkva sv. Vlaha u Dubrovniku obnovljena otvori vrata vjernicima i posjetiteljima. Iskustva stečena u tom pothvatu sabrana su u zborniku 'Obnova crkve sv. Vlaha u Dubrovniku', koji ArTresor naklada i suizdavači predstavljaju u petak, 12. travnja 2019., u Knjižnici HAZU, Zagreb.
Najava • 15.03.2018.

ArTresor naklada i Hrvatski glazbeni zavod predstavljaju knjigu 'Družina mladih : Čudesna teatarska igra'

U četvrtak, 15. ožujka 2018. u 18 sati, u Velikoj dvorani Hrvatskoga glazbenog zavoda (Gundulićeva 6, Zagreb) ArTresor naklada i Hrvatski glazbeni zavod predstavit će knjigu 'Družina mladih : Čudesna teatarska igra'.
Najava • 01.03.2016.

ArTresor naklada obilježava 20 godina rada izložbom naslovnica

ArTresor naklada obilježava 20 godina rada izložbom 'Umjetnost na naslovnici', koja se otvara u utorak 1. ožujka u 19 sati u Salonu Izidor Kršnjavi, uz sudjelovanje Marcela Bačića i Tonka Maroevića. Na izložbi će biti prikazano više od 80 naslovnica knjiga.