Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Centimetar od sreće ×

Najava • 17.10.2009.

Gradska knjižnica Umag : Književna večer s Marinkom Koščecom

'Mjesec hrvatske knjige' u Gradskoj knjižnici Umag započinje u subotu 17. listopada 2009. u 20.00 sati, gostovanjem Marinka Koščeca, jednog od najproduktivnijih a pri tome najnekomercijalnijih pisaca srednje generacije. Razgovarat će se o njegovom posljednjom romanu "Centimetar od sreće", suvremenoj hrvatskoj i francuskoj književnosti, o Houellebecqu i negativnoj utopiji...
Najava • 01.12.2008.

Predstavljanje romana 'Centimetar od sreće'

Marinko Koščec napisao je žestok i beskompromisan roman. Antiutopiju koja nam se čini bliska i uvjerljiva, čije razvaline već prepoznajemo u svijetu koji živimo. "Centimetar od sreće" brutalan je, prekoračujući, transgresivan tekst, a opet rafiniran, elegantan, iznijansiran... Predstavljanje će se održati u ponedjeljak, 1. prosinca 2008. u 19 sati u Profil Megastoreu, Zagreb.
Najava • 25.11.2008.

Književna večer : Marinko Koščec

U utorak, 25.studenoga 2008. s početkom u 20 sati u književnom klubu Booksa u Zagrebu, održat će se književna večer s Marinkom Koščecom. Povod razgovoru s Marinkom Koščecom njegov je najnoviji roman “Centimetar od sreće” u izdanju Profila u kojem Koščec još jednom pokazuje svoje istančano uho za grotesku, besmisao i bezizlaznost suvremenog svijeta.