Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Davor Šišović ×

Najava • 19.01.2008.

Osma večer horor književnosti iz ciklusa 'Vampirske noći u Kringi'

U subotu, 19. siječnja 2008. u 21 sat u cafe-baru VAMPIRE u Kringi, održat će se predstavljanje knjige Hermanna Hessea «Priče o vješticama i sablastima iz Rajnskog antiquariusa» Knjigu će predstaviti: prevoditelj Boris Perić, urednik Davor Šišović i etnolog Tomislav Pletenac.
Najava • 05.12.2007.

Predstavljanje : Dario Rukavina Porto

U Muzeju Lapidarium u Novigradu, u srijedu 5. prosinca 2007., s početkom u 18.30 sati, nastupiti će Dario Rukavina Porto, poznati bloger i autor zbirke priča «Buddha u supermarketu». Njega će predstaviti Davor Šišović, u blogerskom svijetu poznat kao 'Bookaleta' i urednik zbirke «Blog-priče».
Najava • 12.04.2007.

reForum : Blogerska književnost

Riječki časopis 'Re' organizira 5. reForum na temu blogerske književnosti i to u svojim proznim i poetskim pojavnostima. Riječ je o dvodnevnoj manifestaciji koja će u svome petom i najraskošnijem izdanju otkad je 'Rea' i vijeka pokušati okupiti respektabilnu blogersku kliku te svekolikoj javnosti predstaviti i neka lica koja se kočopere ispred živopisnih nickova i zanimljivih književnih ostvarenja.
Najava • 27.10.2006.

Novo Zagrijavanja do 27

U novoj sezoni «Zagrijavanja», koja 27. listopada 2006. započinje u Knjižnici Bogdana Ogrizovića, jake i gladne književnovampirske snage predstaviti će se dva projekta: časopis «Libra Libera» s tematom «Vampirizam u seksu, društvu, medijima, komunikaciji i metafizici», te Vampirske priče, zbornik «Festivala fantastične književnosti 2006.» Voditelj ovog književno-vampirskog bala je Roman Simić...