Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 12.04.2007.

reForum : Blogerska književnost

Riječki časopis 'Re' organizira 5. reForum na temu blogerske književnosti i to u svojim proznim i poetskim pojavnostima. Riječ je o dvodnevnoj manifestaciji koja će u svome petom i najraskošnijem izdanju otkad je 'Rea' i vijeka pokušati okupiti respektabilnu blogersku kliku te svekolikoj javnosti predstaviti i neka lica koja se kočopere ispred živopisnih nickova i zanimljivih književnih ostvarenja.

U tu svrhu otvoren je i blog na adresi: reForum!

Petak, 13. travnja 2007., tako je rezerviran za forum/okrugli stol o blogerskoj književnosti i to u Indigo Lounge Baru s početkom u 20 sati, dok će se u subotu u 19 sati u Internet Clubu Cont u sklopu festivala blogerske književnosti predstaviti neka od najpropulzivnijih imena/nickova blogerske scene u Hrvata.

Neki od njih su: Vlado Bulić, s jednim od najzanimljivijih aliasa - Denis Lalić, Kruno Lokotar, guru FAK-a i, očito, svake nove inicijative koja miriši na novo i zanimljivo književno utjelovljenje/odjelotvorenje, Dario Rukavina, prvi ukoričeni bloger, svestrani pjesnik, prozaist, tragatelj nafte i moderator tribine u petak, Davor Šišović, dobri duh blogerske scene, Echoe, Korvin, Manistra i mnogi drugi znani i manje znani blogeri.

***

Blogerska književnost
13. travnja 2007.
u 20 sati
Indigo Lounge Bar
Stara vrata 3, Rijeka
(iza Koblerovog trga)

Festival blogerske književnosti 14. travnja 2007.
u 19 sati
Internet Club Cont
A. K. Miošića 1, Rijeka

***

Kako naći Indigo i Cont?

Indigo Lounge Bar – u samom centru grada, pet metara od Koblerova trga (iza gradske ure).
Internet Club Cont – slijedite smrad mrtvog kanala i onda se zajebete pa prijeđete preko mosta na hrvatski dio Rijeke, pozdravite kip Kamova ležerno naslonjenog na ogradu mosta s pogledom na... hm, dječicu (koju je navodno volio promatrati po parkićima...) i tu ste.

Pozivamo vas, dakle, da u petak i subotu pokušate iz naše blogerske kuhinje i dadete svoj obol u sve sadržajnijoj penetraciji blogerske scene u ostale elektroničke i manje elektroničke medije.

***

ReForum je serijal okruglih stolova s temama iz umjetnosti, kulture ili općih društvenih kretanja, izrastao iz prezentacija časopisa Re, koje su uvijek bile osmišljene kao sadržajno kulturno događanje. S vremenom se forum profilirao i osamostalio, ipak uvijek više ili manje usko vezan za pojedini broj časopisa, a održava se u razdoblju između svakog broja Re-a, dvaput godišnje.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –