Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Dario Rukavina ×

Najava • 01.03.2016.

Dario Rukavina o književnosti na Internetu i novoj zbirci priča

Na tribini Od korica do korica u klubu Booksa u Zagrebu gostuje Dario Rukavina, prvi domaći autor koji je do knjige došao izravno zahvaljujući svom angažmanu na Internetu. Neposredni povod za razgovor s autorom koji vodi Dinko Kreho njegova je nova zbirka priča 'Brz kao Bruce Lee'.
Najava • 13.10.2015.

Što je pisac htio reći : Dario Rukavina

Na književnoj tribini Što je pisac htio reći gostuje Dario Rukavina, koji se nakon kraće stanke, vratio u književno polje svojom trećom knjigom 'Brz kao Bruce Lee'. S autorom o novoj knjizi razgovara Roman Simić Bodrožić.
Najava • 08.05.2009.

Sferično Zagrijavanje u Profil Meagstoreu

U petak, 8. svibnja 2009., u 19:30 sati u knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu, održat će se još jedno Zagrijavanje na kojem će Roman Simić Bodrožić ugostit ovogodišnje dobitnike nagrade «SFERA». Gostuju: Tatjana Jambrišak i dobitnici - Robert Vrbnjak -Tamoya, Zoran Krušvar, Dario Rukavina i Kruno Čudina.
Najava • 05.12.2007.

Predstavljanje : Dario Rukavina Porto

U Muzeju Lapidarium u Novigradu, u srijedu 5. prosinca 2007., s početkom u 18.30 sati, nastupiti će Dario Rukavina Porto, poznati bloger i autor zbirke priča «Buddha u supermarketu». Njega će predstaviti Davor Šišović, u blogerskom svijetu poznat kao 'Bookaleta' i urednik zbirke «Blog-priče».
Najava • 26.04.2007.

Dario Rukavina u Booksi

Danas u Booksi u 20.00 sati, nastupa poznati bloger, šopingholičar i mladi uspinjući pisac, Dario Rukavina bolje znan kao Porto, koji će govoriti o svojoj zadnjoj i svim budućim knjigama te o svom usponu. Osim brojnih priča po raznim tiskovinama i internetskim portalima te na Blogu, Dario Rukavina iza sebe ima i dvije prave knjige, jednu zbirku poezije «Tri dana» (Naklada MD, 2005) i zbirku priča s bloga...