Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 26.04.2007.

Dario Rukavina u Booksi
Održava se
26.04.2007.

Danas u Booksi u 20.00 sati, nastupa poznati bloger, šopingholičar i mladi uspinjući pisac, Dario Rukavina bolje znan kao Porto, koji će govoriti o svojoj zadnjoj i svim budućim knjigama te o svom usponu. Osim brojnih priča po raznim tiskovinama i internetskim portalima te na Blogu, Dario Rukavina iza sebe ima i dvije prave knjige, jednu zbirku poezije «Tri dana» (Naklada MD, 2005) i zbirku priča s bloga «Buddha iz supermarketa» (Naklada Ljevak, 2006).

Tako plodan mladić kojeg su prepoznali i čitatelji suprotivu svim očekivanjima svojedobno je upisao i potom uspješno završio rudarsko-geološko-naftni fakultet. Što mu se točno dogodilo na tom fakultetu ne znamo, ali znamo da je ubrzo nakon diplome razvio ljubav prema kupovini, čak i onoj heretičkoj, nedjeljnoj.

Priča se da ga je moguće vidjeti kako ujutro obilazi police s konzervama u Mercatoru, poslije podne prebire po suhomesnatim proizvodima u Konzumu, dok večernji smiraj traži među policama Mercatonea.

Svoje pomno vođene bilješke o promjenama asortimana, sniženjima i akcijama objavio je i objavljuje u brojnim časopisima za književnost, kao što su Quorum, Vijenac, UV, RE, zatim u Večernjem listu, Karlovačkom tjedniku, KAmeleonu, VALu, magazinu Cosmopolitan, raznim internetskim književnim portalima, u digitalnoj zbirci online poezije i proze Ink King, zbirkama Ekran Priče, godišnjoj zbirci SFere 2006. te zbirci Vampirske priče.

U ono malo slobodnog vremena što ga pronađe, uređuje online časopis Priče s blogerske strane weba i književni portal grupe B.O.R.G.

Iako ga se u zadnje vrijeme viđa u društvu Igora Kokoruša, Zrinke Pavlić i Damira Markulja, u Booksu dolazi sam, govoriti o svojim životnim planovima i fenomenima svakodnevnice koje je svojim obilascima supermarketa doktorirao.

Booksa, 26.04.2007., 20:00 h

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –