Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Diana Matulić ×

Najava • 10.09.2021.

Razgovori između teksta i naslovnice: Ivana Bodrožić – Sinovi, kćeri

U drugom po redu razgovoru iz ciklusa 'Razgovori između teksta i naslovnice', koji se održava u petak 10. rujna na Šetnici Slave Striegla u Sisku, predstavlja se Ivana Bodrožić i njezin roman 'Sinovi, kćeri'. Knjigu je objavio nakladnik Corto Literary/Hermes naklada, urednica knjige je Diana Matulić, a dizajn naslovnice potpisuje Ivana Pamuković.
Najava • 11.03.2016.

Književni petak : Knjige preko Schengena

Književni petak najavljuje novu tribinu Knjige preko Schengena na kojoj će se razgovarati o mogućnostima, uvjetima i tajnama plasmana domaćih autora na inozemna tržišta, Gosti tribine su Ivan Sršen i Diana Matulić, osnivačica agencije Corto Literary, koja predstavlja poznate pisce jugoistočne Europe i regije u inozemstvu.
Najava • 23.11.2009.

Promocija knjige 'Narod knjige' Geraldine Brooks

Promocija knjige “Narod knjige“ Geraldine Brooks, održat će se 23. studenog 2009. u 18:30 sati u prostoru Židovske vjerske zajednice u Zagrebu. Knjiga donosi priču o "Sarajevskoj Hagadi", knjizi koja je kroz šest stoljeća dugo putovanje prešla cijelu Europu, da bi našla svoj dom u srcu Sarajeva.
Najava • 30.06.2009.

Predstavljanje knjige 'Život riječi' Tomislava Ladana

Predstavljanje kapitalnog djela hrvatskog jezikoslovlja i  kulture, knjige "Život riječi" enciklopedista, književnika, poliglota i prevoditelja Tomislava Ladana, održat će se u utorak 30. lipnja 2009. u 11 sati u Leksikografskom zavodu Miroslav Krleža u Zagrebu. U promociji sudjeluju: Diana Matulić, August Kovačec, Stjepan Andrašić i Vlaho Bogišić.