Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Dobro je ×

Najava • 16.03.2007.

Dobro je, lijepo je... u Rijeci

Riječko predstavljanje romana Ivice Prtenjače «Dobro je, lijepo je», održati će se 16. ožujka 2007. u 20 sati u KUC-u Kalvarija, u Rijeci. Roman o mladom piscu, doseljeniku u Zagreb, u kojem se melankolija i usamljenost neprestano tuku s prkosnim optimizmom i željom da se zagrize u drugo biće, pa makar bez pretjerano jasne ideje što bi to moglo biti, predstaviti će Nikola Petković i Ivica Prtenjača.
Najava • 29.06.2006.

Promocija romana 'Dobro je, lijepo je'

U zagrebačkoj Knjižnici Ivana Gorana Kovačića, Ulica grada Vukovara 35, u četvrtak 29. lipnja 2006. u 19 sati održati će se promocija romana "Dobro je, lijepo je" autora Ivice Prtenjače (Profil, 2006). O romanu u kojem Ivica Prtenjača 'dobro i lijepo' demonstrira i jezično umijeće i lakoću pripovijedanja, osim autora, govoriti će i pisac i književni kritičar Damir Radić.
Najava • 07.04.2006.

Dobro je, lijepo je... od Prtenjače je

"Dobro je, lijepo je" naziv je prvog romana Ivice Prtenjače koji će svoje prvo predstavljanje publici doživjeti u utorak, 11. travnja 2006. godine u 20 sati u prostoru Profilovog Megastorea, Bogovićeva 7, Zagreb. Nakon tri zbirke pjesama, kojima se smjestio u sam vrh suvremene hrvatske poezije, Ivica Prtenjača napisao je roman u kojem demonstrira i jezično umijeće i lakoću pripovijedanja. Knjigu će...