Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Dražen Lalić ×

Najava • 13.12.2019.

Književni petak: Pisati o nogometu – objasniti svijet?

O nogometu, pisanju o nogometu i o tome kako napisano utječe na našu percepciju govore Dražen Lalić, sociolog i autor knjiga 'Nogomet i politika te 'Torcida: Pogled iznutra', Aleksandar Holiga, agilni sportski novinar i autor knjige 'Nogomet narodu' te Neven Svilar, pisac, književni kritičar i nogometni fanatik. Urednik i voditelj Književnog petka je Andrija Škare.
Najava • 04.04.2018.

Predstavlje knjige 'Nogomet i politika' Dražena Lalića u Puli

U srijedu 4. travnja 2018. u 18 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula (Kandlerova 39, Pula) održat će se predstavljanje knjige 'Nogomet i politika' Dražena Lalića. O knjizi će govoriti Dražen Lalić, Robert Matteoni, Filip Zoričić, Ivan Žagar i Seid Serdarević.
Najava • 12.03.2018.

Fraktura predstavlja knjigu 'Nogomet i politika' Dražena Lalića

U ponedjeljak 12. ožujka 2018. u 19 sati u Novinarskom domu u Zagrebu održat će se predstavljanje knjige 'Nogomet i politika' Dražena Lalića. O knjizi će govoriti Dražen Lalić, Ozren Biti, Hrvoje Klasić i Vuk Perišić.
Najava • 18.10.2007.

Predstavljanje knjige Ogledi o hrvatskom društvu

Predstavljanje knjige Zorana Malenice «Ogledi o hrvatskom društvu : Prilog sociologiji hrvatskog društva», u izdanju nakladnika Golden Marketing - Tehnička knjiga, održati će se u četvrtak, 18. listopada 2007. u 12 sati u Hrvatskom novinarskom domu u Zagrebu. Uz autora, knjigu će predstaviti: Dražen Lalić, Vlado Puljiz, Žarko Puhovski i urednik knjige, Mirko Banjeglav.