Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Enes Kišević ×

Najava • 16.12.2016.

Predstavljanje knjige izabranih pjesama Enesa Kiševića 'Jutarnji mrak'

Predstavljanje knjige izabranih pjesama Enesa Kiševića 'Jutarnji mrak' održat će se u petak 16. prosinca u Gradskom dramskom kazalištu Gavella u Zagrebu. Uz autora o zbirci će govoriti Tonko Maroević i Roman Simić. Uz glazbenu pratnju Divne i Ivana Šimatovića pjesme Enesa Kiševića čitat će Boris Svrtan i Anja Đurinović.
Najava • 11.11.2016.

Vodič kroz događanja na Interliberu: Petak, 11. 11.

Na Interliberu će u petak svoje nove knjige predstaviti Milena Benini, Nives Madunić Barišić, Željka Horvat Čeč, Mani Gotovac, Enes Kišević... Gostuju i Sanja Pilić, Bruno Šimleša, Mihaela Gašpar, Franjo Janeš, Ksenija Kušec... Održat će se i okrugli stol na temu: Što je bestseller?, a za kraj vas očekuje glazbeno iznenađenje: PipsChips &Videoclips.
Najava • 07.12.2015.

Književna večer pod nazivom Ja, moje srce, istok, zapad

Naziv tribine inspiriran je istoimenom zbirkom pjesama uglednog izraelskog pjesnika Yehude Amichaia. Pjesnikinja i profesorica Jasminka Domaš čitat će svoje pjesme koje se oslanjaju na židovsku duhovnu tradiciju.
Najava • 30.09.2014.

Gost Poezije u dvorištu pjesnik Enes Kišević

U utorak, 30. rujna održat će se još jedna tribina Poezija u dvorištu na kojoj će gostovati pjesnik Enes Kišević. Poezija je na programu u 19 sati u zagrebačkom Caféu u dvorištu.
Najava • 21.12.2007.

Predstavljanje knjige 'Oslobođena kap'

U Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu, u petak, 21. prosinca 2007., u 19 sati, održat će se predstavljanje knjige haiku poezije "Oslobođena kap" i izložba foto-haigi Silvije Butković. U programu sudjeluju: Jasna Kovačević, Enes Kišević, te Mirko Kovačević. Za glazbeni program zadužen je Anton Horvatović, na gitari.