Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Goran Bogunović ×

Najava • 30.06.2021.

Program Bookse u parku 30.6. – 4.7.2021

I ovaj tjedan na Booksi u parku čeka vas raznolik program: razgovor o romanu 'Petlja' Franje Janeša, razgovor o knjizi 'Moja dota' Nore Verde, razgovor s turskom novinarkom i spisateljicom Ece Temelkuran, razgovor o zbirci 'Vježbe hrabrosti' Gorana Bogunovića, nastup benda Radost! i predstavljanje Književne zadruge iz Sarajeva.
Najava • 03.12.2009.

Tribina dekonstrukcije : Goran Bogunović

U četvrtak, 03. prosinca 2009., u 19 sati, u Hrvatskom društvu pisaca u Zagrebu održat će se Tribina dekonstrukcije na kojoj će se održati razgovor s Goranom Bogunovićem, autorom više pjesničkih i proznih knjiga. S autorom razgovaraju pjesnik i urednik Slađan Lipovec i Darija Žilić.
Najava • 12.02.2008.

Predstavljanje zbirke 'Ljenjivci i druge priče' Gorana Bogunovića

U utorak, 12. veljače 2007. s početkom u 20 sati, u Booksi će Goran Bogunović predstaviti svoju najnoviju knjigu kratkih priča «Ljenjivci i druge priče» (Kornet, Beograd, 2007.). O knjizi kratkih priča zagrebačkog autora objavljenoj za beogradsku izdavačku korporaciju, govoriti će urednik Ivan Tobić te gosti iznenađenja.
Najava • 01.01.1901.

Nove Književne večeri u SC-u!

Književne večeri hrabro kroče u drugu sezonu, a novi književni dejt je 16. 11. 2006. u 21 sat u KLUBU SC-a! Ovaj će vas četvrtak zabavljati pjesnik, pisac i rezidentni gost Književnih večeri koji uvijek ima nešto novo spremno u rukavu. Naravno, riječ je Goranu Bogunoviću (aka gawrun ) koji će zainteresirati vaše uši pjesmama i svirkom, a u tome će mu pomoći njegovi gosti – Legoina (...
Najava • 14.06.2006.

Best of(f) književne večeri srijedom na terasi kluba SC!!

Nove književne večeri u svojoj 'BEST OF(F)' varijanti očekuju vas i ovu srijedu, na TERASI KLUB-a SC ili, u slučaju kiše, KLUBU SC-a! Nakon mnogih četvrtaka, od ovog tjedna pa sve do kraja lipnja književne večeri srijedom, a ove srijede na repertoaru je mlađe/starija – muško/ženska kombinacija. On je Goran Bogunović, a ona Ana Zupčić i sigurno će na pozornici biti jako dobar par. A tko su njihovi...