Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Hrvatska lijepa knjiga ×

Vijest • 29.12.2017.

Odabrano 27 najljepše oblikovanih hrvatskih knjiga u 2017. godini

U sklopu natječaja Hrvatska lijepa knjiga, Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu odabrala je 27 najljepše oblikovanih hrvatskih knjiga tiskanih u 2017. godini. Natječaj je bio raspisan radi odabira knjiga za međunarodni natječaj Best Book Design from all over the World, koji će se održati u ožujku za vrijeme trajanja Sajma knjiga u Leipzigu, te za izložbu Book Art International, koja se organizira...
Vijest • 18.11.2016.

Hrvatska lijepa knjiga : Natječaj za najljepše oblikovane hrvatske knjige

Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, organizator natječaja Hrvatska lijepa knjiga, poziva sve zainteresirane hrvatske nakladnike da do 7. prosinca 2016. godine pošalju knjige koje bi željeli prijaviti na natječaj. Prijaviti se mogu knjige koje su objavljene tijekom 2016. godine.
Vijest • 08.01.2016.

Odabrano 17 najljepše oblikovanih hrvatskih knjiga

Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu privela je kraju natječaj Hrvatska lijepa knjiga, koji raspisuje radi odabira najljepše oblikovanih hrvatskih knjiga. Odabrano je 17 naslova za natječaj Best Book Design from all over the World i izložbu Book Art International.
Vijest • 16.11.2015.

Otvoren natječaj Hrvatska lijepa knjiga

Prijaviti se mogu knjige koje su objavljene tijekom 2015. godine. Kategorije u kojima se knjige mogu prijaviti na natječaj su: književnost; znanost; monografije o umjetnosti i umjetnicima i fotomonografije; knjige za djecu i mladež; školske knjige; bibliofilska i reprint izdanja; katalozi.
Vijest • 22.12.2014.

Odabrano 19 naslova za natječaj Hrvatska lijepa knjiga

Nacionalna i sveučilišna knjižnica privela je kraju natječaj Hrvatska lijepa knjiga, koji je organiziran kako bi se izabrale knjige hrvatskih nakladnika za sudjelovanje na međunarodnome natječaju Best Book Design from all over the World, te izložbu Book Art International. Ocjenjivački sud odabrao je 19 naslova.