Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Hrvoje Tutek ×

Najava • 17.11.2021.

Poezija u dvorištu: Lidija Deduš i Hrvoje Tutek

Pjesnička tribina 'Poezija u dvorištu', koja se održava po 78. put, vraća se u prostor dugogodišnjeg održavanja, u zagrebački Café u dvorištu. Gosti su ovoga puta Lidija Deduš i Hrvoje Tutek. U Caféu u dvorištu publika će moći sudjelovati u razgovoru s autorima kao i pogledati i kupiti njihove knjige. Voditeljica programa je Sanja Baković.
Najava • 22.11.2020.

Poezija u dvorištu : Pjesme s Trećeg trga

[ OTKAZANO ZBOG BOLESTI SUDIONIKA !!! ] Poezija u dvorištu posvećena je hrvatskim dobitnicima regionalnog nagradnog natječaja za poeziju i prozu festivala 'Trgni se! Poezija' beogradske nakladničke kuće Treći Trg.
Najava • 29.03.2019.

Književni petak: Književne nagrade i nagrađivanje

O književnim nagradama i njihovoj definiciji, razlikovanju nagrada i nagrađivanja, kao i o tome kako pojedine književne nagrade djeluju na percepciju književnih tekstova govorit će Tomislav Brlek, Kruno Lokotar i Hrvoje Tutek. Urednik i voditelj Književnog petka je Lovro Škopljanac.
Najava • 01.04.2009.

Večer poezije : Mlado i najmlađe pjesnikovanje u Bacchusu

I ove srijede, 1. travnja 2009. s početkom u 20 sati, u jazz baru Bacchus na Tomislavovom trgu 16 u Zagrebu, održat će se "Večer poezije". Na programu je mlado i najmlađe pjesnikovanje, a svoje stihove kazivat će: Nela Milijić, Vlatka Jurić, Aida Bagić, Vanda Petenjak i Hrvoje Tutek.